PRELAZI BANDIĆU

Ćiro odlazi iz HDZ-a: 'Šutnuli su me kao starog idiota'

Foto: Robert Anić/PIXSELL
Miroslav Ćiro Blažević
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
miroslav blažević
Foto: Filip Brala/PIXSELL
Ćiro Blažević
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
ćiro blažević
09.08.2016.
u 09:57
Kazao je kako Bandiću ide da pokaže da "ima raju iza sebe"
Pogledaj originalni članak

Legendarni trener i najuspješniji hrvatski izbornik svih vremena, koji je u političkom smislu uvijek bio vezan uz HDZ, odlučio je napustiti tu stranku i prihvatiti poziv Milana Bandića da bude prvi na njegovoj listi u izbornoj jedinici za dijasporu.

Miroslav Ćiro Blažević u razgovoru za Nacional kazao je kako se nedavno našao s Milijanom Brkićem koji mu je kazao kako mu "HDZ može napraviti što hoće", ali da će on uvijek biti za HDZ.

– Vaso, to si ti, ja nemam tako široku dušu. Ja sam ti malo sujetan. I logično da odlazim nakon što ste me brutalno odbacili – odgovorio mu je Blažević.

Rekao mu je i kako je "svoju vjernost manifestirao onda kada je većina njih bila u rupama".

– A mene ste šutnuli kao starog idiota – rekao je Blažević za Nacional i dodao da ide kod Bandića da im pokaže da ima "raju iza sebe".

Govoreći o Andreju Plenkoviću, kazao je kako ga je "kupio" kada je rekao da HDZ ne može biti žrtva jednog čovjeka. Kazao je i kako je uvjeren da Plenković pobjeđuje "jer narod žudi za tom vrstom lidera".

No, kazao je i da samo čeka da Plenković "kompromitira tu svoju dosljednost" te se boji da i hoće, u prvoj prilici.

>> Kalmeta neće biti na listi HDZ-a: 'To je moja odluka, nitko iz stranke nije me to tražio'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 96

Avatar Vuglec
Vuglec
10:30 09.08.2016.

Ćiro mladi lav Bandića!

DU
Deleted user
10:19 09.08.2016.

Ćiro, previše si mlad i zelen još. Za liste se traže stari i iskusni kao Mesić, Manolić i Buda Lončar. Čudno mi je kako ovu dvojicu nitko nije nije stavio na listu.

Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
10:36 09.08.2016.

Ćiro je izlapjeli starac koji si umišlja veličinu. Koji najbolji trener svih vremena? Jedanput mu se posrećilo, a to je već na prvim idućim kvalifikacijama profućkao kada se nismo ni plasirali. Pokušava i dalje biti "trener svih trenera", a niti sam ne vidi kako tone sve više. Sa kojim je klubom Ćiro napravio bilo što nakon 98.?