Promo

Čitateljice Večernjeg lista osvojile poklon paket za svoje ljubimce

Foto: ilustracija
Čitateljice Večernjeg lista osvojile poklon paket za svoje ljubimce
VL
Autor
PR Članak
07.11.2014.
u 20:04
Natječaj je organiziran povodom priredbe koja se sutra održava u SUPERNOVA shopping centru na Buzinu
Pogledaj originalni članak

Čitateljice Večernjeg lista koji su jučer sudjelovale u SMS nagradnoj igri Eukanube i uvjerile nas da baš one trebaju osvojiti nagrade su Srebrenka Hunjić i Jasna Smaguc.

Obje su za svoje ljubimce osvojile Eukanuba poklon paket s tri proizvoda 3 kg Eukanuba hrana za pse + poslastice + igračka.  

Natječaj je organiziran povodom priredbe koja se sutra održava u SUPERNOVA shopping centru na Buzinu.  

Bogat program „Vauu SUPERsubote“ počinje u 10 sati predstavljanjem pasa i štenaca iz Udruge Noina Arka i skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba  Dumovec koji traže udomitelje, a nastavlja se u 12 sati revijom ljubimaca poznatih osoba.

Reviju će voditi Ankica Dobrić i njen pas kao suvoditelj, a pistom će prošetati  psi koje su udomili Neven Ciganović, Vanja Mamić, Dalibor Petko, kao i ljubimci Sanje Doležal, Lee Dekleve, Luke Nižetića, Marine Tomašević, Slavka Sobina, Ivane Marić, Ivane Vašarević i Tene Nemet Brankov.  

Slijedi modna revija djece, mama i njihovih ljubimaca sudionika natječaja koji se održava na portalu Klokanica.hr, a za sve posjetitelje osigurani su besplatni savjeti veterinara, frizure za pse  grooming salona Luna, profesionalno fotografiranje te CEWE fotografije na dar. Dog Dancing Team demonstrirat će plesni show sa psima, a uzgajivači pasa predstavit će rijetke pasmine pasa.

Uz službeni dio programa tijekom događanja sve posjetitelje očekuju popusti u  trgovinama SUPERNOVA  centra, te prigodni popust od 10% na cijeli asortiman u Pet Centru. Također, za kupnju Eukanuba hrane za pse, dobiva se poklon.  

Čitatelje Večernjeg lista koji s zateknu u Supernova centru u vrijeme Vauu SUPERsubote,  razveselit  će  pas  koji  će im donijeti besplatan primjerak Večernjeg lita.

Dobro došli na Vauu SUPERsubotu.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.