jezivi komentari i reakcije

Copycat fenomen: Djeca u Srbiji masovno glume scene pokolja, na mrežama pišu 'mega kill' i 'dobar skor'

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Copycat fenomen: Djeca u Srbiji masovno glume scene pokolja, na mrežama pišu 'mega kill' i 'dobar skor'
05.05.2023.
u 20:56
U više izoliranih slučajeva nasilja čiji su protagonisti djeca i mladi ljudi prepoznaje se “copycat”, a opasnost od tog fenomena prešla je srbijansku granicu

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
Ključne riječi


Komentari 5

Avatar razmaknica
razmaknica
11:32 07.05.2023.

Kada si nabavite malog psa, on nesluša i "sere" gdje hoće...da bi naučio mora se nečeg bojati i imati respekt prema nečemu ili nekom.....iluzorno je očekivati da djeca funkcioniraju drugačije i samostalno realno shvaćaju prave vrijednosti društva. Nažalost, prava djeteta su postala osnova ispravnog odgoja..

VA
Vanci30
00:51 06.05.2023.

Davno smo trebali ostaviti ratove,nasilja,skupljanje oruzija,politiku i politcare treba zakonom zabranit zauvijek. Sto smo posijali tako cemo znjet.Sve smo mi to dozvolili nazalost to je istina. I umjesto da se svi sad trgnemo i ujedinomo izbacimo ratove( Bolesnih političara koji zavadi pa vladaj) dosli smo do samog dna kad smo vlastitu djecu zanemarili. Nadam se da će se čovječanstvo konačno probudit.

BG
bgserbmont
22:57 05.05.2023.

Bilo bi dobro da i vi u Hrvatskoj ozbiljno shvatite neke stvari. Vi ste vec imali slucaj sa Filipom Zavadlovim. Reklo bi se slican slucaj, mnogo pre Srbije. Tako da je moguc copycat efekat i u Hrvatskoj.