incident u beogradu

Dačić: Jel' bi radije da Srbe protjeraju s Kosova pa da plačemo

Foto: Screeenshot: Youtube/BLIC
dačić (1)
Foto: Screeenshot: Youtube/BLIC
dačić (1)
Foto: Screeenshot: Youtube/BLIC
dačić (1)
21.04.2013.
u 12:32
- Zar biste više voljeli da Srbe protjeraju s Kosova pa da onda plačemo, rekao je Dačić prosvjedniku koji mu je doviknuo "Spavaš li mirno?!"
Pogledaj originalni članak

Mediji u Srbiji javljajuju o jutrošnjem incidentu na 26. beogradskom maratonu pet minuta prije početka kada je sa stambene grade u blizini spušen transparent na kojemu je pisalo "Izdao si Kosovo", a iste riječi su se čule i s razglasa.

Na pozornici uz start maratona su tada već bili srbijanski premijer Ivica Dačić, šef delegacije EU u Srbiji Vincente Deger i promotor maratona Carl Lewis. No, policija je brzo  reagirala i uklonila transparent.

Kako javljaju srbijanski mediji publika nije reagirala s odobravanjem na transparent, nego su vikali "maraton, maraton".

- Na maraton sam došao na zamolbu organizatora da ga otvorim, iako su u središtu bitna i stresna politička događanja. Iako mi prijete došao sam prošetati gradom pred 20.000 ljudi. Ovakvih događaja je bilo i bit će ih. Bitno je da narod nije odreagirao na to i da su skandirali maratonu. Ovo nije mjesto za političke prepirke, nego sportski događaj - rekao je Ivica Dačić za beogradski Blic.

No, pritom se ipak dogodio još jedan incident. Dačiču je u jednom trenutku pokušao prići mlađi muškarac, ali je reagiralo osiguranje. Muškarac je izustio "Spavaš li mirno?" - Ja volim što ste došli, a da li biste više voljeli da Srbe protjeraju s Kosova pa da onda plačemo - rekao je Dačić mladiću i policiji naložio neka na diraju skupinu prosvjednika.

>>Dačiću i Vučiću prijete smrću "zbog izdaje"

>>POVIJESNI SPORAZUM Pročitajte što su točno dogovorili Srbija i Kosovo

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.