DEGASTAN

Oči svijeta uprte u nemirnu rusku pokrajinu: Putin može svoj dolazak na vlastiti zahvaliti upravo njoj

Foto: REUTERS
Oči svijeta uprte u nemirnu rusku pokrajinu: Putin može svoj dolazak na vlastiti zahvaliti upravo njoj
24.06.2024.
u 17:00
U službenim Putinovim biografijama često se spominje njegov prvi odlazak na frontu, kada je u dagestanskim planinama trebao nazdraviti za stolom koji je za njega bio postavljen, ali je to odbio rekavši da će piti tek nakon pobjede. A nakon što je ne tako davno uspio zaustaviti Prigožinov “marš za pravdu”, želeći pokazati jedinstvo s narodom, Putin je otišao nigdje drugdje nego u Dagestan. Kad se mala Dagestanka požalila novinarima da ne može vidjeti ruskog vođu, on ju je pozvao u Moskvu, primio u Kremlju i čak pred nju pozvao ministra financija

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
EPILOG TROVANJA MLADIĆA

Znamo krivca za trovanje; no tko je kriv za širenje panike i lažnih vijesti?

Pokazalo se da većina čitatelja, nakon tekstova koji su se često samo prenosili, naslova koji su bili 'nabrijavajući', gdje su se dizale jake emocije, nisu niti čitali sadržaj tekstova iako su u mnogima već i bila točna pojašnjenja i provjerene informacije, već su se dali u osude i žustre rasprave kao da vladaju problematikom i kao da su stručnjaci u svim područjima- kaže Ankica Mamić, komunikacijska stručnjakinja.

Ključne riječi


Komentari 4

DU
Deleted user
18:44 24.06.2024.

Očito su kao odlučili pokušati napasti meki trbuh Rusije preko notornih islamističkih terorista.No Putin tu ima jake saveznike u vidu Čečena.I ne zajhvaljujući Dagestena več pobjedi u drugo Čečenskom ratu i dobivanju Čečena na svoju stranu, je Putin učvrstio vlast. Bez sumnje dok ima Čečene na svojoj strani i većini Dagestanaca, a ima, bude se lako obraćunao sa teroriatima. Inače to je i bio također razlog ruskog udara na tzv."demokratsku oporbu" u stvarnosti,notorne ISIL glavosjekače u Siriji 2014. i 2015. Mi smo( Milanovićeva vlada) naravno podržavali "pro zapadnu demokratsku uoporbu" U Siriji ,a ona je našem jadnom Tomislavu odsjekla glavu u Egiptu.

Avatar superhik74
superhik74
18:34 24.06.2024.

CIA gubi u Ukrajini pa su angazirali svoje teroriste na Kavkazu. Vec vidjeno nekoliko puta, uvijek ista taktika.

Avatar Behemot
Behemot
17:42 24.06.2024.

Nije Degastan nego Dagestan.