nervoza u HDZ-u

Damir Kajin: Ova vlast glumi predsjedništvo SFRJ

Foto: Patrik Macek/Pixsell
Damir Kajin: Ova vlast glumi predsjedništvo SFRJ
06.11.2010.
u 13:39
Opozicija nema ruku za rušenje Vlade, ali Sanader bi sa nekolicinom svojih spavača to mogao i to već na proračunu, iako je moj dojam da su Sanaderovi spavači do te mjere ucijenjeni da neće ni pisnuti, kaže Kajin.
Pogledaj originalni članak

Opozicija nema ruku za rušenje Vlade, ali Sanader bi sa nekolicinom svojih spavača to mogao i to već na proračunu, iako je moj dojam da su Sanaderovi spavači do te mjere ucijenjeni da neće ni pisnuti. To je prvi razlog HDZ-ove nervoze. Drugi razlog se ogleda u tome što će nakon gubitka izbora aktualno vodstvo HDZ-a snositi posljedice svom članstvu i zato vodstvo HDZ-a želi eliminirati Ivu (političko-kazneno), a Ivo želi Jadranku vezati uz svoju sudbinu po načelu "kud Ivo tud i ja", kazao je danas Damir Kajin na konferenciji za novinare u Puli.

On tvrdi da od rata unutar HDZ-a stradava Hrvatska.

- Narod bi rekao, to je jedna banda, a bandu treba potjerati na izbore, jer ukoliko do izbora ne dođe i to relativno skoro, od ove zemlje neće ostati ni kamen na kamenu. Ova vlast glumi predsjedništvo SFRJ pred raspad Jugoslavije. Ne bave se krizom, vode unutarstranački rat, bave se svime samo ne egzistencijom građana - zaključio je Kajin.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 64

BR
bronzi
18:49 06.11.2010.

pippo9....daj više odgovori nešta .znam da su ti platili za tu rečenicu ali nisi valjda tolko tupav da neznaš nešto sam napisat

OB
-obrisani-
18:55 06.11.2010.

Damir Kajin: Ova vlast glumi predsjedništvo SFRJ ali nažalost nisu dovoljno pošteni i sposobni da zbrinu i narod nego pre svega zbrinjavaju sebe i svoje domače..

BR
bronzi
16:56 06.11.2010.

pipo...nije kajin bio u školi kod tite u kumrovcu nego tvoja šefica jaca