'korist nikakva'

Damir Kajin: U privlačenju novca iz EU fondova Istre nema nigdje

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Damir Kajin: U privlačenju novca iz EU fondova Istre nema nigdje
01.12.2014.
u 17:59
I na razini Hrvatske korist od ulaska u EU je nikakva, otkako smo članica uplatili smo 537 milijuna eura, a povukli 575 milijuna, pri čemu nam još prioritetne projekte određuje Bruxelles, ustvrdio je Kajin
Pogledaj originalni članak

– Po privlačenju novca iz EU fondova Istarska županija na posljednjem je mjestu u Hrvatskoj, dijeli ga s Krapinsko-zagorskom županijom – rekao je u ponedjeljak u Puli Damir Kajin, saborski zastupnik i predsjednik Istarskih demokrata.

Dodao je da unatoč silnim agencijama i medijskoj propagandi "za 2015. godinu Istre nema nigdje".

– I na razini Hrvatske korist od ulaska u EU je nikakva, otkako smo članica uplatili smo 537 milijuna eura, a povukli 575 milijuna, pri čemu nam još prioritetne projekte određuje Bruxelles – ustvrdio je.

Kajin se osvrnuo i na najavljena otpuštanja nemedicinskog osoblja OP Pula rekavši da će taj potez izazvati ozbiljan socijalni udar i raspad socijalnog sustava Grada Pule.

>>Damir Kajin traži hitnu reviziju svakog pedlja poljoprivrednog zemljišta u Istri

>>Žičara za Učku projekt za EU fondove dug 4700 metara

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

45
456
18:51 01.12.2014.

kralju svaka ti je na mjestu. neprestano govoris vise od 2 godine, ovo ljeto po 2 presice tjedno, ipress pise o raznim kriminalnim aktivnostima i najocitijim sumnjama a nista se ne dogada...nesto je trulo u istri zupaniji!!!!

DU
Deleted user
17:19 03.12.2014.

Baš je istarskog i zagorskog župana Milanović uzeo za suradnike, Jakovčića i Hajdaša. Ako netko smatra Kajina klaunom samo nek pogleda gđu Hubicki, vječni zagorski županijski kadar. A i to što je novaca povučeno, kad vidim za kakve projekte...kaj je, je sredstva se troše namjenski...ali, Zagorci barem, povukli su to za gluposti...da čovjeku dođe da se učlani u nekakve euroskeptike.