VREMENSKA PROGNOZA

Evo gdje: Danas još moguć snijeg, DHMZ upozorio na hladne valove

Foto: DHMZ
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Zimska idila u Čakovcu
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Zimska idila u ?akovcu
10.01.2024.
u 06:55
Vjetar uglavnom slab, tek ponegdje do umjeren sjeveroistočni, a na Jadranu slaba i umjerena, mjestimice još jaka bura
Pogledaj originalni članak

U većini krajeva danas nas očekuje pretežno sunčano vrijeme. Prijepodne u Gorskom kotaru i Lici te dijelovima središnje i istočne Hrvatske umjereno do pretežno oblačno uz postupno kidanje naoblake. Mjestimice je u Gorskoj Hrvatskoj moguća pokoja pahulja snijega. Vjetar uglavnom slab, tek ponegdje do umjeren sjeveroistočni, a na Jadranu slaba i umjerena, mjestimice još jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura između -3 i 2, na Jadranu od 6 do 12 °C, stoji u vremenskoj prognozi DHMZ-a.

Pretežno sunčano bit će i sutra, ujutro na istoku mjestimice magla i niska naoblaka, a prema kraju dana na sjeveru jače naoblačenje. Vjetar uglavnom slab, navečer ponegdje umjeren zapadni i sjeverozapadni. Na Jadranu slaba i umjerena bura, pokraj dana u jačanju. Najniža jutarnja temperatura između -10 i -5, na Jadranu od 0 do 6 °C, mjestimice na sjeveru malo niža. Najviša dnevna temperatura između -1 i 4, na Jadranu od 7 do 12 °C.

DHMZ je objavio tablicu s upozorenjem na hladne valove koji mogu utjecati na zdravlje. Prema njoj, u petak i subotu postoji umjerena opasnost od hladnog vala, i to za većinu zemlje.

Foto: DHMZ

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.