Nagradni natječaj

Darujemo vam tečaj stranog jezika po izboru

Foto: Promo
Polyglotte Institute
Foto: Promo
Polyglotte Institute
Foto: Promo
Polyglotte Institute
Foto: Promo
Polyglotte Institute
Foto: Promo
Polyglotte Institute
29.08.2019.
u 11:14
POLYGLOTTE INSTITUTE – stvarno dobra škola!
Pogledaj originalni članak

Oduvijek želite naučiti neki jezik? Iskoristite priliku, odaberite jezik i pridružite se najboljoj ekipi u gradu!

Samo čekate povod da zbrišete na putovanje u neku egzotičnu zemlju, ali znate da vam engleski tamo neće biti od velike pomoći. Želite nastaviti studij i usavršavati se u inozemstvu ili posao od vas zahtjeva stalnu komunikaciju na stranom jeziku. Učili ste ga u školi i samostalno, na papiru možda čak sve i super izgleda, ali kada trebate progovoriti, oblije vas hladan znoj i riječi jednostavno ne izlaze iz usta.

Ako ste i vi bili u jednoj od ovih situacija, imamo rješenje za vas! Profesori Polyglotte Institutea će vam dokazati da već od početnih stupnjeva možete bez straha „progovoriti“ na stranom jeziku i snaći se u svakodnevnim životnim situacijama.

Foto: Promo
Polyglotte Institute

Metoda Polyglotte Institutea zasniva se na najnovijim ostvarenjima kognitivne lingvistike i spoznajama suvremene glotodidaktie u kombinaciji s najboljim međunarodnim udžbenicima i najnovijim tehnološkim mogućnostima. Jednako kako se s vremenom mijenja naša svakodnevica, društvo u kojem živimo, potrebe tržišta rada te naše vlastite potrebe i navike, tako se mijenjaju i prilagođavaju načini učenja stranih jezika, a kako svi mi imamo različite ciljeve i učimo na različite načine, u Polyglotte Instituteu se nismo odlučili za samo jednu metodu, već smo iz čitavog niza njih uzeli ono najbolje i na jedinstven način spojili u jednu cjelinu s ciljem da vam pružimo optimalnu uslugu i dovedemo do najboljih rezultata. Upravo iz tog razloga tečaj stranog jezika u Polyglotte Instituteu je personaliziran i prilagođen individualnim potrebama svakog polaznika čak i kada pohađate grupnu nastavu.

Najveća potvrda kvalitete Polyglotte Institutea su njegovi polaznici koji ostvaruju rezultate i osvajaju nagrade na natjecanjima iz stranih jezika, napreduju u poslovnoj karijeri, uspješno nastavljaju studij u inozemstvu ili čak započinju novi života u nekoj novoj zemlji. Prema istraživanju SurveyMonkey servisa za 2017. godinu prosječni indeks zadovoljstva polaznika bio je 93,7 od maksimalnih 100.

Foto: Promo
Polyglotte Institute

Trenutno se u ponudi nalazi čak 12 jezika: engleski, njemački, španjolski, francuski, talijanski, portugalski, švedski, nizozemski, norveški, turski, ruski i hrvatski za strance, a čitatelji Vecernji.hr portala mogu odabrati i jedan jezik za sebe.

Večernji list i Polyglotte Institute vam ovom prilikom poklanjaju tečaj jezika prema vlastitom izboru, a sve što trebate jest odgovoriti  na nagradno pitanje i 3 najkreativnija odgovora osvaja nagradu. 

Prijave traju do nedjelje, 15. rujna u 23:59 sati, a sretne dobitnike objavit ćemo unutar 2 dana od završetka natječaja.

Dobitnici su:

Ivana Barac
Marsel Antunović
Arijana Kušen

Čestitamo!

ISTINA O PROPASTI MITSKOG MJESTA

FOTO Ovako je izgledalo Haludovo u doba najveće slave: 'Za Jugoslaviju je to bilo čudo. Frapirano smo gledali 150 Amerikanaca'

Najluksuzniji turistički objekt Hrvatske i bivše države, jugoslavenski Las Vegas, kako su ga prozvali, godinama propada, a njegov bivši direktor prisjeća se dana slave i propasti te otkriva dosad nepoznate detalje o Haludovu. Nakon što je u posao ušao Amerikanac Bob Guccione, izdavač slavnog časopisa Penthouse na krčki aerodrom prvi put sletjeli zrakoplovi s američkim turistima i slavnim “zečicama” koje su oskudno odjevene posluživale elitu za rulet-stolovima. Domaći ljudi s balkona smjeli su samo gledati bogate strance kako kockaju, što je Jugoslaviji bilo za većinu građana zabranjeno.

Pogledajte na vecernji.hr