PUŠTEN IZ VRAPČA

Dečko nestale M. Horvat: Nisam je ubio, volim je, i ja je tražim

Dečko nestale M. Horvat: Nisam je ubio, volim je, i ja je tražim
26.03.2010.
u 19:13
Najradije bih ostario i umro sutra, samo da je ona sada tu.. Angažirao sam prijatelje da je traže. Volim je više od svega – u suzama kaže Saša Leskovčanin.
Pogledaj originalni članak

Saša Leskovčanin (39), mladić nestale Martine Horvat, pušten je iz Psihijatrijske bolnice Vrapče. Prvo je otišao u postaju u Heinzelovoj kako bi policija u njegovoj nazočnosti mogla pregledati njegovo računalo.

>>S. Leskovčanin na psihijatriji: "Više se ničega ne sjećam!"

Nakon toga uputio se u Martinin stan na Laništu. Tamo smo ga zatekli u kafiću Lana u društvu prijatelja.

– Da, vratio sam se, a ne možete ni zamisliti što sam sve proživio i kako mi je ovih dana. Prvo su me ispitivali u policiji, a zatim sam premješten u Vrapče. Bio sam pod normabelima i ostalim sedativima. Nisam kriv. Sad krećem u potragu za Martinom. Čim sam izišao, angažirao sam svoje brojne prijatelje da je traže. Volim je više od svega. Najradije bih ostario i umro sutra, samo da je ona sada tu. Novine su svašta pisale, a ja za sada nisam spreman ništa više reći – rekao nam je Saša u suzama okružen prijateljima.

Nitko od njih ne zna gdje bi Martina mogla biti. Svi su složni da Saša nije kriv. Kažu da je bio u Legiji stranaca, branio Hrvatsku i da nema nikoga svoga osim Martine.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

VI
viviann
10:31 27.03.2010.

a gdje je tepih?

DU
Deleted user
10:35 27.03.2010.

Tak je tuzan, da je odma otiso u kafic da se isplace!

KA
karambita
15:17 27.03.2010.

Da, trazi je, ali rakiju u kaficu