PRED NOVINARIMA

Dekanić: Ne razmišljam o ostavci, jedino me građani mogu smijeniti

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Osijek: Uhićeni HDZ-ov župan Damir Dekanić izašao iz pritvora
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Osijek: Uhićeni HDZ-ov župan Damir Dekanić izašao iz pritvora
Foto: Branimir Bradarić
Damir Dekanić
25.04.2023.
u 10:58
Govoreći o postupku kazao je kako trenutno ne postoje nikakve presude tako da će se on ponašati na način da završi svoj mandat
Pogledaj originalni članak

Poslije izlaska iz pritvora u Zatvora u Osijeku župan Vukovarsko - srijemske županije Damir Dekanić danas se prvi put pojavio pred novinarima.

- Ne razmišljam o ostavci. Iza mene je jedna ružna epizoda, smatram nepotrebna, ali živ čovjek sve pregura. Sam proces ne bih komentirao, vrijeme će pokazati tko je u pravu, ali i dalje sam mišljenja kako su sami postupci bili prerigorozni - rekao je Dekanić.

Dodao je kako je njega na izborima za župana izabralo 28.000 građana te da su oni ti koji ga jedino mogu i smijeniti. Odgovarajući na pitanja novinara rekao je kako ne postoje pritisci iz HDZ-a za njegovim odlaskom. Govoreći o postupku kazao je kako trenutno ne postoje nikakve presude tako da će se on ponašati na način da završi svoj mandat tako završi sve što je obećao u predizbornoj kampanji.

Kazao je i kako je njegov status člana HDZ-a u mirovanju ali i da postoje nekorektni i nezakonski pritisci nekih oponenata, skupina, opcija i stranaka koje koriste sve moguće načine za medijski pritisak na njega kao i na razne institucije.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.