ISTEKLA JE ZABRANA STANODAVCIMA

Deložacije u SAD-u opet legalne: Milijuni na rubu beskućništva

Foto: REUTERS
Deložacije u SAD-u opet legalne: Milijuni na rubu beskućništva
03.08.2021.
u 21:35
Sam je moratorij inače u rujnu uveo Centar za kontrolu bolesti (CDC), dakle zdravstveno tijelo, i to ne zbog ekonomskih razloga, već zbog straha da će se u skloništima za beskućnike, kamo bi se mnogi stanari morali preseliti, širiti koronavirus.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
Ključne riječi


Komentari 13

ST
Startrack
22:04 03.08.2021.

I vidi kako je slika pazljivo odabrana. A mahom to crnci nece da idu i rade.

ST
Startrack
21:59 03.08.2021.

Ma nemoj bogati. Na svakoj mogucoj firmi i prodavnici stoji natpis trazimo radnike. Ja sam sam zatrpan tonama posla jer niko nece da radi. Radje sjede kuci i Biden ih placa.

MP
miroslav.petkovic.7564
22:19 03.08.2021.

Ja sam davno vec pisao o tome.Iman familije tamo koje zive..Kazu sve jako poskupilo. Ne mozemo vise uplacivat u zdrastveno osiguranja.Sto miliona je tamo bez zdrastvenog osiguranjs.A desetine mijuna bez krova nad glavon. U centru Los Andelosa spavaju u satorin ili u napustenim cisternama preuredili.Higijena vrsi se na ulici strava.Jad i bjeda...Ovdje u Rusiji velika vecina ima krov nad glavom..A tko nema ima ju domovi.. U vrime socijalizma djelili besplatne stanove nikakvog otkupa nije bilo...Sta kaze nas Cepiga Mason tamo med i mljeko....Ima li matije i marsovca igdi. Zelija bi cut njihovo misljenje.