Traži se pomoć

Devet nestalih u posljednjih tjedan dana, šest mlađih od 20 godina

Foto: Nestali.hr
nestali (1)
Foto: Nestali.hr
nestali (1)
Foto: Nestali.hr
nestali
Foto: Nestali.hr
nestali
03.05.2013.
u 09:37
U posljednjih tjedan dana na području Hrvatske nestalo je devet osoba, među kojima šestero mlađih od 20 godina.
Pogledaj originalni članak

U posljednjih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo devet osoba, među kojima šestero mlađih od 20 godina. Od jedanaestero nestalih prošlog tjedna policija je pronašla dvije osobe, a još uvijek se traga za Marijom Blažević, Helenom Breščaković, Ivanom Bujadinovićem, Šimom Grbićem, Željanom Ramljak, Senadom Musićem, Mateom Talićem, Mijom Ćosić i Joakimom Markovićem.

Franjo Žesto (61) iz Zagreba nestao je u srijedu 1. 5. 2013., kada je sa svoje zagrebačke adrese otišao u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka. Franjo je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu, čeonu ćelavost, smeđe oči i slabije je tjelesne građe.

Mate Bogatić (20) iz Kruševa nestao je u ponedjeljak 29. 4. 2013. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku kada se iz svoje kuće u Kruševu uputio u nepoznato.

Ivana Šalić (14) iz Gornje Gračenice nestala je 30. 4. 2013. Ivana je visoka 150 centimetara, ima zelene oči, smeđu kosu, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u svijetloplave traperice, bijelu majicu, bijelo-ružičastu prugastu vestu i plavo-bijele tenisice.

Maksimilijan Stanković (49) iz kuće u Belom Manastiru nestao je 26. 4. 2013. Stanković je visok 188 centimetara, ima kestenjaste oči, kestenjastu kosu, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Nedostaje mu dio kažiprsta lijeve ruke. Maksimilijan je 26. travnja, otkako se nije vratio kući, bio je odjeven u majicu kratkih rukava, traperice i nosio je crne cipele.

Antonela Barić (15) iz Zagreba udaljila se 29. 4. 2013. sa svoje zagrebačke adrese u smjeru škole i nije se vratila. Antonela je visoka 150 centimetara, ima zelene oči, plavu kosu i slabije je tjelesne građe. Antonela je 29. travnja otišla u nepoznatom smjeru i nije poznato u što je u trenutku nestanka bila odjevena.

Dragan Jovanović (16) iz Osijeka nestao 1. 5. 2013. kada se uputio iz svoje kuće u nepoznatom smjeru. Dragan je visok 165 centimetara, ima smeđe oči, crnu kosu i srednje je tjelesne građe. Nosi naušnicu u desnom uhu.

Stiven Amić (16) iz Osijeka nestao je 2. 5. 2013. Stiven Amić visok je 175 centimetara, ima smeđe oči, smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. Ne zna se u što je bio odjeven kada se u četvrtak 2. svibnja u nepoznatom smjeru udaljio s adrese u Osijeku.

Zvonko Požgaj (65) iz Osijeka nestao je 1. 5. 2013. Zvonko je visok 165 centimetara, ima smeđe oči, smeđu kosu, okruglo lice i jače je tjelesne građe. Nakon što se u srijedu uputio u nepoznatom smjeru, Zvonku se gubi svaki trag.

Blerim Dibrani (19) iz Ivaneca s mjesta boravišta u Ivancu 30. 4. 2013. uputio se u nepoznatom smjeru i još se traga za njim. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Ako ste vidjeli nestalu osobu, policija moli da posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

>>U tjedan dana nestalo i sedmero maloljetnika. Jeste li ih vidjeli?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.