Prevezeno u bolnicu

Dijete palo s balkona u Puli. U induciranoj je komi

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Dijete palo s balkona u Puli. U induciranoj je komi
18.06.2015.
u 14:00
Dijete je zbog teških ozljeda zadržano na liječenju.
Pogledaj originalni članak

U Ulici Lovežica u Puli u srijedu je prilikom pada s balkona teže ozlijeđeno dijete, izvijestila je PU istarska. Nesreća se dogodila oko 19 i 45 sati, a dijete je palo s visine od oko pet metara na travnatu površinu.

Na mjesto događaja intervenirala je Hitna pomoć koja je dijete prevezla u pulsku Opću bolnicu. Dijete je zbog teških ozljeda zadržano na liječenju, a kako javlja 24 sata nalazi se u induciranoj komi.

Prema neslužbenim informacijama 24 sata, staro je šest godina.

- O događaju je obaviješteno nadležno državno odvjetništvo- navodi u priopćenju PU istarska.

>> Policajac teško ozlijeđen nakon što je motociklom sletio s piste

>> Auto oborio dijete, težina ozljeda nije poznata

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
14:09 18.06.2015.

Mišek mali, molim za tebe!