vozač kamiona

Diler koji je švercao 800 kg ‘trave’ pritvoren jer je prijetio bivšoj supruzi

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
MArihuana
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
MArihuana
18.05.2015.
u 15:09
Istražni zatvor mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke.
Pogledaj originalni članak

Nikola Stojanović (51), jedan iz jedanaesteročlane grupe dilera koji su prije godinu dana ribaricom iz Albanije u Hrvatsku pokušali prošvercati čak 806 kilograma marihuane ponovno je u petak završio u pritvoru i to zbog toga jer je prije dva mjeseca bivšoj supruzi prijetio smrću.

Istražni zatvor mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke. Taj vozač kamiona kojega je hrvatska policija istraživala 2006. zbog šverca sira i šunke iz Slovenije u Hrvatsku bio je označen kao jedan od tri glavna organizatora šverca 800 kilograma marihuane. Droga je trebala biti dopremljena brodom Poslušan, koji je iz Slanoga isplovio prema albanskim teritorijalnim vodama.

Plan je bio da se brod zaustavi u međunarodnim vodama neposredno prije ulaska u albanske vode te da Stojanović koji je u međuvremenu doputovao u Albaniju manjim brodom doveze marihuanu do Poslušnoga, a zatim je na pučini ukrcaju u ribarski brod. No, plan je propao jer je Stojanovićev mali brod ostao bez goriva. Dan i pol kasnije brod je stigao do uvale Peleš, gdje su bandu čekali policajci.

>>Kod para pronašli drogu vrijednu 620.000 kuna, držali je i u hladnjaku

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.