Panika

Dileri pobjegli od policije i iz BMW-a izbacili 1,2 kg trave

Foto: PU splitsko-dalmatinska
Dileri pobjegli od policije i iz BMW-a izbacili 1,2 kg trave
09.07.2015.
u 10:30
Policija je 29-godišnjaka ubrzo uhitila i privela na kriminalističko istraživanje. Kazneno je prijavljen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, a za 26-godišnjakom se traga
Pogledaj originalni članak

U utorak, 7. srpnja, na ulici u Splitu, policijski službenici su prišli osobnom vozilu BMW, u kojem su se nalazile dvije osobe, 29-godišnjak i 26-godišnjak.

Kada je 29-godišnji vozač ugledao policajce, naglo je pokrenuo vozilo, te se zajedno sa suvozačem udaljio s mjesta na kojem su zatečeni. Razlog je postao jasan kada su za vrijeme vožnje iz BMW-a izbacili vreću u kojoj je pronađeno 1239,5 grama marihuane, 525,6 grama amfetamina i 100 komada amfetamina u kapsulama.

Policija je 29-godišnjaka ubrzo uhitila i privela na kriminalističko istraživanje. Kazneno je prijavljen zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, a za 26-godišnjakom se traga.

>> Zagrepčani najviše troše na marihuanu i kokain

>> Uzgajali marihuanu u minsko sumnjivom području

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.