Na traženje HDSSB-a

Dinko Burić poražen s četiri glasa razlike, broje listiće ponovno

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Dinko Burić poražen s četiri glasa razlike, broje listiće ponovno
03.06.2013.
u 16:31
Sve do prebrojavanja glasova s posljednjeg biračkog mjesta, Burić je bio u prednosti, i to za 67 glasova
Pogledaj originalni članak

Za samo četiri glasa razlike, bitku za gradonačelnika Belišća izgubio je Dinko Burić, saborski zastupnik HDSSB-a. Pretekao ga je HDZ-ov Dinko Huis, kojega je zaokružilo 2289 građana.

– Tražili smo dodatno prebrojavanje nevažećih listića. Navodno je nađen jedan, ali to su neslužbene informacije – kazao nam je čelnik stranke Vladimir Šišljagić. Išaranih ili prekriženih listića bilo je 115, odnosno 2,45 posto.

Sve do prebrojavanja glasova s posljednjeg biračkog mjesta, Burić je bio u prednosti, i to za 67 glasova. Slavlje je gotovo već bilo počelo, no uslijedio je “hladan tuš”, gradonačelnička fotelja izmakla mu je doslovce “za dlaku”. Burića nismo uspjeli dobiti na telefon.

>>Kakav poraz: Dinko Burić izgubio za samo četiri glasa!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.