Prometna nesreća

Dječaka oborio auto kad je za loptom pretrčavao cestu

Dječaka oborio auto kad je za loptom pretrčavao cestu
07.05.2011.
u 12:01
Smješten je na Jedinicu intenzivnog liječenja splitske Pedijatrije, liječnici se bore da mu spase život. Ima nagnječenje i krvarenje u mozgu.
Pogledaj originalni članak

U prometnoj nesreći koja se jučer poslijepodne dogodila u Ulici Domovinskog rata u Splitu, teške i po život opasne ozljede zadobio je 11-godišnji dječak. Smješten je na Jedinicu intenzivnog liječenja splitske Pedijatrije, liječnici se bore da mu spase život. Ima nagnječenje i krvarenje u mozgu.

Na dječaka je oko 14,50 sati naletio osobni automobil "ford" kojeg je vozio 26-godišnji Ante C. Očevidom je utvrđeno da je jedanaestogodišnjak neoprezno pretrčavao cestu zbog lopte koja mu je ispala i tad ga je "ford" oborio na kolnik.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.