treći dječji sajam

Dječji sajam donirao 50 tisuća kuna Centru za rehabilitaciju Zagreb

Foto: Dječji sajam
Dječji sajam donirao 50 tisuća kuna Centru za rehabilitaciju Zagreb
26.09.2009.
u 21:04
Renomirani hrvatski dizajneri Mina Petra, Matija Vuica, Hippy Garden, Zoran Aragović i Aleksandra Dojčinović predstavili su limitirane komade svečane odjeće za djecu od 3 do 15 godina.
Pogledaj originalni članak

Više od 50 tisuća kuna prikupljeno je na humanitarnoj modnoj reviji  za Centar za rehabilitaciju Zagreb u sklopu prvog Modnog dana na  Dječjem sajmu  u zagrebačkoj Areni. 

Renomirani hrvatski dizajneri Mina Petra, Matija Vuica, Hippy Garden, Zoran Aragović i Aleksandra Dojčinović predstavili su limitirane komade svečane odjeće za djecu od 3 do 15 godina. Kreacije za najmlađe licitirane su tijekom revije pod voditeljskom palicom Sonje Šarunić.

Na aukciji je prikupljeno više od 20 tisuća kuna, a udruga Moderna Hrvatska i Dječji sajam, kao organizatori ove plemenite akcije, odrekli su se dijela prihoda i osigurali još oko 30 tisuća kuna za Centar za rehaliblitaciju Zagreb.

U suradnji s Crvenim križem danas je organizirano i dobrovoljno darivanje  krvi. Tijekom dvosatne akcije krv je darovalo 15 osoba,  dok ih se prijavilo puno više.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.