gnjusan kanibalizam

Djevojčica (12) ubila, skuhala pa pojela muškarca: "Meso je bilo previše slatko"

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Ilustracija
Foto: vk.com
Djevojčica kanibal
06.10.2018.
u 11:53
Ova 12-godišnja djevojčica osumnjičena je za ubojstvo te da je djelomično pojela muškarca zajedno sa svojim 22-godišnjim ljubavnikom.
Pogledaj originalni članak

Dijete koje voli anime, ponekad izostane s nastave i malčice je loše u matematici - tko bi mislio da će takva djevojka ubiti i skuhati muškarca zajedno sa svojim deset godina starijim dečkom, a onda se žaliti da je meso "previše slatko", prenosi rt.com.

Ova 12-godišnja djevojčica osumnjičena je za ubojstvo te da je djelomično pojela muškarca zajedno sa svojim 22-godišnjim ljubavnikom. Valerija je živjela u Sočiju prije nego što je pobjegla na područje Sankt-Peterburga gdje je navodno počinila gnusan zločin.

- U školi se ponašala kao normalna učenica, iako joj je proces učenja teško podao - kaže Yuliya Myakisheva, Valerina učiteljica. Rekla je da je tijekom jednog razgovora s Valerijinom majkom ona zabrinuto rekla kako se s djevojčicom "teško nositi".

Foto: vk.com
Djevojčica kanibal

 

Raskomadano tijelo mladog muškarca, čije je ime prema različitim izvješćima Aleksey ili Aleksandr Popovich, pronađeno je u njegovu domu u malom selu blizu Sankt-Peterburga. Valeria i njezin dečko Arkadij ubrzo su uhvaćeni budući da su boravili u istoj kući. 

Lokalni mediji izvještavaju kako je Valeria skuhala i raskomadalo meso s prsa žrtve, ali joj se nije svidjelo er je bila "previše slatko". Ipak, uživala je u mozgu muškarca koje je ispekla na tavi ili u mikrovalnoj pećnici.

Pogledajte video: Misteriozni ljudi - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 36

RO
rotuutor
13:31 06.10.2018.

Pobjegla na podrucje Lenjingrada?Ovi lumeni iz VL nisu jos saznali da u Rusiji postoji grad Sankt Peterburg.Bravo!!!

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
14:27 06.10.2018.

Lenjingrad?????Novinaru,mijenjaj dilera.🤣🤣🤣🤣

SA
sargu123
12:32 06.10.2018.

Malu treba u ludnicu, 12 katova ispod zemlje, doživotno.