Bio na punjenju

Djevojku (24) ubio strujni udar nakon što joj je iPhone pao u kadu

Foto: Facebook
Djevojku (24) ubio strujni udar nakon što joj je iPhone pao u kadu
13.02.2015.
u 10:10
Kako je ispričala njezina cimerica, 24-godišnja Evgenija Sviridenko koristila je mobitel tijekom kupanja kako bi pregledavala svoj profil na društvenoj mreži VKontakte, što je ruska verzija Facebook
Pogledaj originalni članak

Djevojka iz Rusije izgubila je život nakon što joj je iPhone pao u kadu dok se punio. Kako je ispričala njezina cimerica, 24-godišnja Evgenija Sviridenko koristila je mobitel tijekom kupanja kako bi pregledavala svoj profil na društvenoj mreži VKontakte, što je ruska verzija Facebooka.

– Primijetila sam da je nema dulje vrijeme, a kada je nisam mogla dozvati, otvorila sam vrata i vidjela sam kako pluta, a izgledala je blijedo – ispričala je cimerica preminule djevojke, 23-godišnja Jaroslava Dubinina, piše Mirror.co.uk. – Vidjela sam njezin mobitel koji je bio na punjenju na dnu kade, a njezino tijelo se još bilo treslo od šoka – dodala je 23-godišnjakinja.

Smrt 24-godišnje Evgenije dogodila se nekoliko dana nakon što je 16-godišnja Ruskinja poginula od strujnog udara kada je uzela mobitel koji se punio dok se tuširala. Prošle godine kineski mediji  izvijestili su o strujnom udaru koji je doživjela tinejdžerica nakon što je svoj iPhone stavila puniti na neoriginalni punjač.

>> Splitski developer otkrio skrivene mogućnosti iPhonea

>> Evo kolika je sila zapravo potrebna da se iPhone 6 savije

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 35

GO
Gogs
10:21 13.02.2015.

bit će toga još . kako je krenulo , to nije više normalno. svi samo bulje u te mobitele. neki dan idem gradom i na terasi nekog kafića vidim 4 dame na kavi. svaka sjedi i bulji u svoj mobitel. nitko više s nikim ne priča. kao je.. roboti u je...matrixu. te valjda ni sex ne bi imale da ne twitaju istodobno. grozno i dosadno te, na koncu, opasno..jadna glupača.

HR
hrxxx111
10:33 13.02.2015.

a taman je skinula aplikaciju za brijanje nogu ...

SL
sljiva
10:16 13.02.2015.

a ko joj je sad kriv kad se ne moze ni okupat bez da bulji u mobitel...