PROMJENA VREMENA

Do nedjelje kiša u cijeloj zemlji, malo sunca možda u Dalmaciji

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
kiša
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
kiša
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
kiša
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
kiša
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
kiša
10.05.2016.
u 07:04
Padalina najviše u četvrtak, petak i nedjelju. Kiša donosi i pad temperature – jutarnje će biti od 6 do 12 stupnjeva, dnevne od 17 do 23
Pogledaj originalni članak

Varljivo proljeće se nastavlja pa će uslijediti još jedna toplo-prohladna i suho-kišna izmjena vremena.

Nakon jučerašnjeg suhog, sunčanog i toplog dana, zaredat će nekoliko kišnih dana koji će donijeti i pad temperature zraka. Kiša počinje padati već danas i lijevat će sve do nedjelje, i to na području cijele Hrvatske. Danas će, u prvom dijelu dana, mjestimične kiše ili pljuskova biti uglavnom na sjevernom Jadranu i u gorskim predjelima, a u drugom dijelu dana oblaci će se nadviti i nad ostatak zemlje, na središnje i istočne krajeve. Najviše bi kiše trebalo lijevati u četvrtak, petak i nedjelju. Ako se sunce ponegdje i promoli, moglo bi to biti za vikend, uglavnom samo u Dalmaciji.

Kišno vrijeme odrazit će se i na osjetniji pad temperature zraka pa bi se najniže jutarnje temperature mogle kretati od 6 do 12, ili na Jadranu do 16 Celzijevih stupnjeva, dok će najviša dnevna temperatura biti od 10 do 17 stupnjeva u gorskim predjelima, 20 uz more ili pak 23 stupnja na istoku zemlje.

>> Rekordno visoke temperature u travnju, već je toplo kao u srpnju

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.