Kakvo nas vrijeme očekuje

Do vikenda prave proljetne temperature, snijeg tek od idućeg tjedna

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Do vikenda prave proljetne temperature, snijeg tek od idućeg tjedna
14.01.2015.
u 15:44
Već sutra nas očekuje 11 stupnjeva Celzijevih preko dana, dok se temperatura po noći ne bi trebala spuštati ispod ništice
Pogledaj originalni članak

Vremenska prognoza za idućih tjedan dana nikako neće odgovarati meteoropatima, ali oni koji nisu ljubitelji hladnog vremena mogu samo uživati. Kako će tjedan odmicati, tako će se penjati i živa na termometru.

Već sutra nas očekuje 11 stupnjeva Celzijevih preko dana, dok se temperatura po noći ne bi trebala spuštati ispod ništice. U petak se očekuje 14 stupnjeva Celzijevih, dok ćemo se u subotu grijati na proljetnih 15 stupnjeva. U subotu bi u pojedinim dijelovima mogla pasti i kiša, no temperatura će i dalje biti prava proljetna.  

Tek u nedjelju očekuje se pad dnevne temperature ispod 10 stupnjeva Celzijevih i oborine u većini zemlje.

Hladnije vrijeme i temperatura primjerenija ovom dobu godine, može se očekivati tek od sljedećega tjedna kada bi u pojedinim dijelovima zemlje mogao pasti i snijeg.

>> Vremenska prognoza: Evo kada možemo očekivati novi snijeg

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.