Aktivirao opasnu napravu

Dok se “rješavao” ilegalne bombe, teško ozlijedio obje noge

Foto: Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Dok se “rješavao” ilegalne bombe, teško ozlijedio obje noge
26.01.2016.
u 12:58
Policija je nakon te nesreće pretresla njegov dom i pronašla i oduzela pištolj te nekoliko stotina komada raznog streljiva koje legalno posjeduje.
Pogledaj originalni članak

Dok se pokušavao “riješiti” bombe koju je ilegalno čuvao te ju odbaciti uz rijeku, teško je stradao 63-godišnjak iz Valpova.

- Aktivirao je ručnu obrambenu bombu, a u eksploziji je zadobio teške ozljede na obje noge – izvijestio je Vlado Krznarić, glasnogovornik PU osječko-baranjske. Zbilo se to u blizini rijeke Vučice u nedjelju oko 11 sati.

Policija je nakon te nesreće pretresla njegov dom i pronašla i oduzela pištolj te nekoliko stotina komada raznog streljiva koje legalno posjeduje. Slijedi mu kaznena prijava zbog ilegalne bombe.

- Apeliramo na sve koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva da ga bez straha od sankcija prijave policiji – zaključuju u PU. 

>> Na Novu godinu aktivirao bombu, pa se ozlijedio

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JO
jono
23:00 26.01.2016.

Hoće komunisti i po drugi put da razoružaju Hrvatski narod