GARY KOREN ZA VEČERNJI

'Dokle god postoji ideja uništenja Države Izrael, ne postoji šansa za promjenu mračne stvarnosti'

Foto: Neva Zganec/PIXSELL
'Dokle god postoji ideja uništenja Države Izrael, ne postoji šansa za promjenu mračne stvarnosti'
05.10.2024.
u 22:19
Gary Koren, veleposlanik Države Izrael u Hrvatskoj, za Večernji list o eskalaciji sukoba na Bliskom istoku, odnosima Hrvatske i Izraela...

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
EPILOG TROVANJA MLADIĆA

Znamo krivca za trovanje; no tko je kriv za širenje panike i lažnih vijesti?

Pokazalo se da većina čitatelja, nakon tekstova koji su se često samo prenosili, naslova koji su bili 'nabrijavajući', gdje su se dizale jake emocije, nisu niti čitali sadržaj tekstova iako su u mnogima već i bila točna pojašnjenja i provjerene informacije, već su se dali u osude i žustre rasprave kao da vladaju problematikom i kao da su stručnjaci u svim područjima- kaže Ankica Mamić, komunikacijska stručnjakinja.

Ključne riječi


Komentari 28

RA
Razbibriga
23:18 05.10.2024.

Živio Izrael i pozdrav Gary Korenu u RH....neka zna da je kontra Izraela soroščad I primitivna desnica i između njih nema nikakve razlike....imaju polucije na autokratske režime kao npr Putina u Rusiji...

AB
allain.biger
23:08 05.10.2024.

Treba to sve dobro ocistiti ukljucujuci i Iran i zlu ce biti kraj. Nije vas briga sto cijelu godinu iz Libanona raketiraju Izrael ali sada kad Izrael je krenuo to ocistiti vas to smeta. Pun mi kufer tih muslica primitivaca i treba ih dobro stediti da im nikada vise ne padne napamet napadati Izrael. Nadam se da ce srediti i Iran i njega nuklearna postrojenja.

TO
Tohen001
23:55 05.10.2024.

Izrael je jedina demokratska i uspjela država na bliskom istoku. Ostalo su ili manijakalne diktature ili korumpirane teokracije kao zaljevske naftne države. Izrael se uspio othrvati željama za uništenje Egipta, Jordana, ...a sad i SA, koji su digli ruke vidjevši da im nema ništa od pustih želja. Arapi, koji čine 20% stanovništva Izraela, žive u najvećoj slobodi i blagostanju igdje. Npr. kršćanski Arapi su najsprosperitetnija grupa u Izraelu. No Palestinci- iako su i izraelski Arapi "zapravo" Palestinici- nemaju u svom politčkom tijelu nijednu konstruktivnu kost. Svima je credo da se uništi Izrael pod svaku cijenu i to im je opsesija, a žive od donacija EU i SAD koje su otišle u 500 km tumela za terorizam u Gazi- na sreću, sada većinom uništenih. Iran je pak apokaliptička teokracija, upravo srce tame od društva, koja je pomagala islamske teroriste svugdje, pa i u BH gdje su ubijali ritualno Hrvate u srednjoj Bosni. Dakle- čista osovina zla: Iran, Rusija, Kina, Sjeverna Koreja. Hvala lijepo, no kad ih se izgura na pravu mjeru i spriječe agresija i nasilje tih tuđih i mrziteljskih civilizacija, normalnim će ljudima biti bolje.