ZAVRŠIO U PRITVORU

Dolijao varaždinski diler: Čak 75 puta uspješno je prodao amfetamin

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL/Ilustracija
Dolijao varaždinski diler: Čak 75 puta uspješno je prodao amfetamin
24.02.2020.
u 18:37
Među njegovim dobavljačima bio je i maloljetnik...
Pogledaj originalni članak

Mladi diler (21) s varaždinskog područja završio je u pritvoru zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i kaznenog djela omogućavanja trošenja droga.

Terete ga da je od listopada 2019. do veljače 2020. godine u Varaždinu i Pušćinama kod sebe držao amfetamin i marihuanu za daljnju prodaju, a drogu je najmanje 75 navrata prodao raznim osobama, među kojima je bio i jedan maloljetnik.

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.