imenovanja

Dončić: Moji pomoćnici su dobri, ali nemaju političkog iskustva

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Dončić: Moji pomoćnici su dobri, ali nemaju političkog iskustva
12.08.2012.
u 11:43
Hajdaš Dončić je potvrdio da je Krunoslav Šams požurio mailom obavijestiti Zračnu luku Zagreb o svom imenovanju na mjesto za koje je natječaj raspisan prije dva dana
Pogledaj originalni članak

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, Siniša Hajdaš Dončić, potvrdio je za Novu TV da je Krunoslav Šams požurio mailom obavijestiti Zračnu luku Zagreb o svom imenovanju na mjesto za koje je natječaj raspisan prije dva dana.

- Mail je autentičan i ja tu nemam što skrivati, meni je žao što su moji pomoćnici, ja ću reći, dobri dečki, ali nemaju političkog isustva. Gospodin Šams je dobar radnik, dobar stručnjak, ne govorimo o političkim imenovanjima nego o stručnom imenovanju i on je sam sebe vidio na tom mjestu. Naravno da je to ljudska ambicija koju ja ne osporavam, on je krenuo s dobrom namjerom. Nažalost, istrčao je malo pred rudo - rekao je Hajdaš Dončić za Novu TV.

Hajdaš je naglasio da natječaj još uvijek traje te tako još nije određeno tko će biti imenovan na spomenuto mjesto. Kako je rekao, ako se javi netko bolji od Šamsa, bit će izabran.

Ministar je rekao da je Šams osoba koja je cijelo vrijeme bila implementirana u provođenje samog konceijskog ugovora i osoba uz možda dvije ili tri osobe u Hrvatskoj koja najviše zna o koncesijama. Hajdaš Dončić kaže da se radi o vrlo složenom projektu i da za njega mora biti odgovorna osoba imenom i prezimenom. Ako u Hrvatskoj postoji još neka osoba koja ima dobre reference kao što imaju ljudi u ministarstvu koji su radili na tom projektu, kaže ministar, javit će se na natječaj i bit će izabran najbolji.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 38

Avatar aurora97
aurora97
11:59 12.08.2012.

Malo je "požurio" i trčao pred rudo. I još je toliko bahat da šalje mailove okolo. Nije stvar u tome da nemaju političkog iskustva, nego o bahatosti. Još samo jedna potvrda da politika vodi glavnu riječ. Nažalost.

KO
Kora
12:20 12.08.2012.

Izjava Hajdaš Dončića od riječi do riječi, brutalno je nemoralna i uvredljiva za demokraciju. On uopće ne pokazuje kajanje nego izlaže stvar kao grešku protokola!!!, da je ovaj naime - istrčao pred rudo!!!! Dakle, ili smo svi mi budale ili će on - napisati ostavku!

SN
SNV
11:56 12.08.2012.

metnu li ti ga kad pomoćnici ??? Pussyy