HSS:

'Došlo je vrijeme da Hrvatska dobije prvu predsjednicu'

Foto: Marko Prpić/Pixsell
'Došlo je vrijeme da Hrvatska dobije prvu predsjednicu'
08.01.2015.
u 15:59
Smatraju da na čelu države "mora biti osoba koja njeguje i poštuje hrvatske tradicijske vrijednosti
Pogledaj originalni članak

Hrvatska seljačka stranka pozvala je svoje birače da u nedjelju na predsjedničkim izborima glasaju za Kolindu Grabar Kitarović.

"Vodstvo HSS-a smatra da je došlo vrijeme da Hrvatska dobije prvu predsjednicu, predsjednicu koja će iza sebe uvijek imati obilježja države Hrvatske – grb i zastavu, predsjednicu koja će početi proces promjena u Hrvatskoj, traženja većeg posvećivanja Vlade pitanjima gospodarstva, bolje socijalne slike hrvatske države, ali, naravno, i ostalih tema koje su bitne za hrvatsko društvo u budućnosti", napisali su u priopćenju HSS-a na čijem čelu je Branko Hrg.

Smatraju da na čelu države "mora biti osoba koja njeguje i poštuje hrvatske tradicijske vrijednosti i koja ih zna i može zastupati u suvremenom okruženju". "Pozivamo sve birače Hrvatske seljačke stranke, sve naše simpatizere, kao i sve birače u Hrvatskoj da daju glas za promjenu na čelu države, za novu energiju, snagu, iskustvo i umješnost u vođenju državničkih poslova – da daju svoj glas Kolindi Grabar Kitarović", zaključuju iz HSS-a.

>>'Pošaljimo u zaborav ostatke jugokomunizma i završimo ono što smo započeli devedesetih'

>>U nedjelju glasajte 
za onoga tko se manje dodvoravao Sinčiću

>>Euforičan skup HDZ-a u Domu sportova: 'Dosta je bilo Zorana Milanovića i Ive Josipovića'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

DU
Deleted user
16:37 08.01.2015.

Mržnja novinara iz Novog Lista: """Ne glasa li, dakle, lijevi birač u nedjelju, djetinjasto pretvarajući uvrijeđenost u politiku, dat će glas više enigmi Kolindina osmijeha. I očnjacima što iz njega vire.""". DNO DNA, nek se vidi, nek se zna.

19
1995josip
16:05 08.01.2015.

Dosta je bilo 15 godina crvenih predsjednika zbog kojih se crvenimo pred međunarodnom zajednicom . Vrijeme je da Kolinda postane Hrvatska predsjednica .

OL
olrajt
16:30 08.01.2015.

..11.1. U boj ,u boj za hrvatski narod svoj!