Vremenska prognoza

Doznajte kakvo nas vrijeme očekuje!

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Doznajte kakvo nas vrijeme očekuje!
14.09.2013.
u 10:09
Kiša će se nastaviti i idući tjedan, a u noći na utorak je moguća i grmljavina. Temperature će se kretati od 5 do 20 stupnjeva.
Pogledaj originalni članak

Nakon jutarnje magle i niskih oblaka koji su jutros zahvatili mnoge kopnene krajeve ostatak dana će biti sunčano, a na sjevernom Jadranu i u kopnenom području uz mjestimice umjerenu naoblaku.

Sredinom dana će zapuhati umjeren jugozapadnjak i zapadnjak, a navečer na Jadranu jugo. Najviša temperatura kretat će se između 20 i 25, a u Dalmaciji od 24 do 28 stupnjeva, javlja DHMZ.

Nedjelja će biti djelomice sunčana uz postupan porast naoblake. Ujutro će mjestimice u unutrašnjosti biti moguća magla, prije svega u Slavoniji. Na sjevernom se Jadranu već od sredine dana povremeno očekuje slaba kiša, a više kiše ponegdje uz grmljavinu navečer i u noći, kad mjestimice slabe kiše može biti i u zapadnoj unutrašnjosti te na dijelu srednjeg Jadrana.

Jutarnja temperatura kretat će se od 9 do 14, na Jadranu od 16 do 21, a najviša dnevna od 20 do 26, u Dalmaciji od 25 do 28°C.

Kiša će se nastaviti i idući tjedan, a u noći na utorak je moguća i grmljavina. Temperature će se kretati od 5 do 20 stupnjeva.

>> Posljednice nevremena: Grom udario u antenu u Horvatovoj

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.