IZBORI 2024.

DP objavio: Mi smo za vladu nacionalnog spasa, ali spasa od Plenkovića i Milanovića

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Predstavljanje kandidata Domovinskog pokreta u X. izbornoj jedinici
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Predstavljanje kandidata Domovinskog pokreta u X. izbornoj jedinici
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Predstavljanje kandidata Domovinskog pokreta u X. izbornoj jedinici
10.04.2024.
u 19:30
Ta dvojica suboraca iz Minhenske bojne uspjela su, za svojih vrlo uspješnih mandata na čelu Vlade RH, potjerati iz Hrvatske više Hrvata od Slobodana Miloševića, poručio je DP
Pogledaj originalni članak

Predsjednik RH Zoran Milanović danas je predložio vladu nacionalnog spasa, a o tome je sebi svojstveno mišljenje dao i trenutačni šef HDZ-a Andrej Plenković. Domovinski pokret je za vladu nacionalnog spasa, ali spasa od Plenkovića i Milanovića, poručio je DP u objavljenom priopćenju. 

- Ta dvojica suboraca iz Minhenske bojne uspjela su, za svojih vrlo uspješnih mandata na čelu Vlade RH, potjerati iz Hrvatske više Hrvata od Slobodana Miloševića i raznih drugih četnika i velikosrba za vrijeme srbijanske agresije na RH. DP je za Vladu nacionalnog spasa od Plenkovića i Milanovića koji su iz istog kadrovskog bazena kojeg ćemo smijeniti da bi mogli nesmetano vratiti sve Hrvate u Hrvatsku - poručilo je vodstvo Domovinskog pokreta, komentirajući izjave Milanovića i Plenkovića. 

- Domovinski pokret će biti u Vladi nacionalnog spasa od Plenkovića i Milanovića, samo s ljudima koji će provoditi sve dijelove Programa Domovinskog pokreta i time Hrvatsku pretvoriti u zemlju povratka i prosperiteta, te života dostojnog čovjeku u najljepšoj zemlji na svijetu - napisali su. 

POVEZANI ČLANCI:

KAKAV STAV OPORBA IMA O UKRAJINI?

Socijaldemokrati, IDS, SDP, DP: Hrvatska treba stati uz Ukrajinu i vojno joj pomoć, ali ne slati vojnike

Davorko Vidović (Socijaldemokrati): „Ukrajina treba dobit svu pomoć od Hrvatske“; Dalibor Paus (IDS): „Podržavamo sudjelovanje pripadnika HV-a u misiji Europske unije za vojnu pomoć za potporu Ukrajini“; Arsen Bauk (SDP): „Ukrajini trebamo poslati koliko god je moguće borbenih sredstava, materijala i svega što bi im moglo zatrebati, a što nam stoji na raspolaganju“; Domovinski pokret „Zalažemo se za pružanje humanitarne pomoći Ukrajini, ali rezolutno se protivimo slanju hrvatskih vojnika u Ukrajinu. Mislimo i da slanje vojnika NATO-a u Ukrajinu vodi u Treći svjetski rat“

>> VIDEO Vakula o toplinskom valu: 'Nije samo travanj iznimka, govorimo o globalnom zatopljenju'

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

BA
Barba56
20:05 10.04.2024.

Postovanje gosp. Penava . Moj glas imate ..

SP
Spezzi
22:56 10.04.2024.

Bravo. Konačno prava ekipa na okupu.

ZM
zm1
21:50 10.04.2024.

Vidi stranackih vojnika , sta dijele minuse