Politika

Dragica Zgrebec ne bi odbila mjesto ministrice poljoprivrede

Foto: 'Slavko Midzor/PIXSELL'
Dragica Zgrebec ne bi odbila mjesto ministrice poljoprivrede
21.07.2011.
u 16:02
– Svaka je koalicija kompromis – kazala je Zgrebec, osvrnuvši se na komentar da je SDP treću izbornu jedinicu prepustio HNS-u
Pogledaj originalni članak

ČAKOVEC – Ako mi nakon izbora bude ponuđeno mjesto ministrice poljoprivrede, ja ću ga i prihvatiti jer je adekvatno mojem znanju i sposobnostima, za razliku od 2000. godine, kad mi je bilo ponuđena funkcija ministrice zaštite okoliša. Ocijenila sam tada da to ne bi bilo dobro – kazala je na konferenciji za novinare u Čakovcu SDP-ova saborska zastupnica Dragica Zgrebec. Na pitanje tko će biti na listama tzv. Kukuriku-koalicije u trećoj izbornoj jedinici, odgovorila je da o tome još ne razgovaraju. Nositelj za ovu izbornu jedinicu bit će HNS, a do toga se došlo kompromisom.

– Svaka je koalicija kompromis – kazala je Zgrebec, osvrnuvši se na komentar da je SDP treću izbornu jedinicu "prepustio" HNS-u. Zastupnice Zgrebec i Nadica Jelaš govorile su o političkoj situaciji u Hrvatskoj i proljetnom zasjedanju Hrvatskog sabora. - HDZ je štetočinska stranka koja je Hrvatsku pretvorila u feud. Sve je podređeno održavanju HDZ-a na vlasti novcem građana – istaknula je N. Jelaš.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

TO
tom
17:41 21.07.2011.

nema većih štetočina od te zgrebecove i njezine kolegice jelašove. samo trla baba lan da joj prođe dan. nikad ništa konkretno te dvije nisu napravile. zgrebecova je 30 godina profesionalna političarka, na grbači radog naroda. a jelašova ju slijedi. niste napisali da je zaposlila kćer i zeta u sdp-ovom d.d.-u čakom. a nije li to smješno da se jedna zove dragica a druga nadica? ko da imaju 9 i 10 godina. a nadici je kćerku i zeta u čakomu zaposlio, zamislite - ivica! koja ekipa, za krepat!

BU
BUNTIĆ
14:20 22.07.2011.

Mora se priznati da ima žena jednu osobinu za to mjesto: po gabaritima komotno može zamjeniti ( nadomjstiti) Čoa...za ostalo ne garantiram, ali ovo je očito...Zar misle da je to znak da nam poljoprivreda dobro stoji?!

KR
krka
17:40 22.07.2011.

Ja frajlu predlažem za predsjednicu Mjesnog odbora a ne ministricu. Odvratno do dna, prokleta politika mora gurati samo svoj kadar, pošteni i stručni van politike stvarno nemaju šanse.