dragovan o optužbama

'Istražit ćemo je li Milanović zlouporabio sigurnosno-obavještajni sustav'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Sabor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Sabor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Igor Dragovan
30.05.2014.
u 11:00
Nema guranja stvari pod tepih, poručio je potpredsjednik Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost
Pogledaj originalni članak

I SDP i Vlada mogu i moraju funkcionirati normalno, komentirao je danas glavni tajnik SDP-a i potpredsjednik Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Igor Dragovan jučerašnji istup Slavka Linića protiv premijera Zorana Milanovića.

– Ja više od toga neću govoriti, želim prije svega o tim stvarima razgovarati u stranci, na tijelima, to je moja odgovornost – rekao je Dragovan koji nije želio ulaziti u detalje svega što je Linić rekao, pa ni njegove tvrdnje da je premijer koristio sigurnosno-obavještajni sustav kako bi se pratilo Linića ili kako bi se skinula mjera s predsjednika NO-a Ine Siniše Petrovića jer je njegov prijatelj.

– Ja to ne mogu komentirati niti znam nešto o tome niti sam išta čuo, ne želim vjerovati u to, ali želim reći jasno da će Odbor za unutarnju politiku ispitati i argumentirane i neargumentirane navode kako bi se skinula svaka sumnja s mogućih zlouporaba sigurnosno-obavještajnog aparata protuzakonito, ako toga postoji. Nema guranja stvari pod tepih, ako postoji ikakva sumnja, odbor će provesti nadzor, vidjeti i utvrditi pravo stanje stvari – tvrdi Dragovan te dodaje kako je sjednica Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost zakazana za iduću srijedu, pa će tamo donijeti odluke i "ići napraviti posao".

>> Milanović: Linić se drži obećanja da će nas blatiti

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

19
1995josip
11:53 30.05.2014.

Da vi ste poznati poštenjaci i dobar primjer su kuma Marina , kum Slavko , kum Šegon , kum Jozo mafijozo , braco i snajka od Zokija , Bandić i njegovih 400 kumova , ma sve puca od poštenja a USKOK I DORH imaju pune ruke posla sa vašim poštenjem .

ĆA
ćaćaća
11:54 30.05.2014.

odbor će provesti nadzor po nalogu druga milančeta u njegovu korist ..smiješno je kojom perfidnom politikom se pokušava uvjeriti građamne u poštenje nasljednice skh..sve po uhodanom starom sistemu kakav smo trpili od 45-90 god ali bez mogućnosti komentiranja..komentirati se jedino moglo u zatvoru ako bi se spomenulo partiju u negativnom kontekstu..

Avatar atrpimir
atrpimir
12:10 30.05.2014.

odbori za ovo, odbori za ono......" ako ne želiš riješiti problem osnuj odbor". kao i uvijek do sada odbori služi za mazanje očiju naivcima. to je jedan od eklatantnih primjera kako su političari krojili zakone za sebe. svi koji su bili pod "istragom" odbora prošli su nekažnjeno. jedina sankcija je novčana, a s obzirom da ti paraziti troše novac poreznik obveznika koji nije mali ta sankcija je zapravo šamar svima nama.