odgovor na prozvike

Dragovoljci traže novac na dopisima udruge i to bez pečata!

Foto: 'Dusko Mirkovic/PIXSELL'
Dragovoljci traže novac na dopisima udruge i to bez pečata!
28.03.2012.
u 12:07
UHDDR je tražio sufinanciranje memorijalnog malonogometnog turnira, ali dopisi nisu imali pečat udruge. Na jednom od njih nije bilo čak ni potpisa odgovorne osobe
Pogledaj originalni članak

– Nakon što sam 13. ovog mjeseca primio predstavnike Udruge hrvatskih dragovoljaca domovinskog rata Požeško-slavonske županije S. Dražetića i Ž. Vidmara, kada smo razgovarali o organizaciji memorijalnog malonogometnog turnira u Jakšiću 24. ožujka, oni su tražili 3000 kuna za tu priredbu te još 2000 kuna za domjenak  i kupnju  vijenca, oni su ostavili dva dopisa udruge od kojih ni na jednom nije bilo pečata udruge, a na jednom čak ni potpisa odgovorne osobe – ističe načelnik općine Jakšić Ivica Kovačević reagirajući na njihovo prozivanje zbog navodne nesuradnje.

On dodaje da im je najavio pisani odgovor i razgovore s predsjednikom Općinskog vijeća Jakšića i ravnateljem Osnovne škole Mladost ,u čijoj je dvorani trebao biti turnir, a zatražio je da zbog kratkog roka za kvalitetnu organizaciju turnira to pomaknu na travanj ili svibanj, no oni su ga ipak održali 24. ožujka i to na otvorenom prostoru.
– To smo i napisali u odgovoru udruzi poslanom 20. ožujka.

– Budući da je osnivač škole županija, općina nije ovlaštena naređivati i raspolagati sportskom dvoranom kako i kad želi, nego mora tražiti slobodne termine i dogovoriti se s ravnateljem škole – zaključuje  Kovačević.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ŠT
štampar
14:54 28.03.2012.

Gospodine Kovačeviću vi sigurno poznate te osobe koje su bile kod vas, pa i ako možda niste bili s njima na ratištu, ali mogli ste ih vidjeti na polaganju vijenaca diljem naše županije. Ako dopisi nisu imali pečat i potpis mogli ste im ukazati na propust pa da se nepravilnost otklone. Vi sigurno imate političke mentore bez kojih nesmijete ništa napraviti. Moram vas pitati gdje ste vi ratovali i vaši mentori koliko ste rovova iskopali, a koliko su ovi koji su bili kod vas i ovi koji su igrali nogomet. Budte samo čovjek iako ste politički moćnik trebate pomagati našim braniteljima. POZDRAV DRAGOVOLJCIMA I BRANITELJIMA.

SL
slavodobitnik
20:28 28.03.2012.

Gospodine Kovačević, kako god Vi komentirali događaj koji se dogodio u Jakšiću, očito je da su u tu priču bili upetljani ravnatelj škole i župan Aladrović.. Ti ljudi očito nisu bili hrvatski branitelji a kamoli dragovoljci domovinskog rata. Zato nemaju osjećaja za tu populaciju. Osim toga čini mi se da Požeško-slavonski župoan nije dao niti jednu kunu UHDDR-u. Dosta nam je politikanata,mi se branitelji nećemo klanjati takvim ljudima, zaslužili smo da nas se uvažava za sve ono što smo našoj Hrvatskoj. Sramota je dragovoljcima domovinskog rata zaključati vrata dvorane kako ne bi mogli odigrati nogometni turnir. Pozdrav svim dragovoljcima domovinskog rata i braniteljima.