tri izgorjele u potpunosti

Drama na moru: Požar zahvatio pet brodica, jedna osoba s opeklinama prevezena u bolnicu

Foto: Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija
Drama na moru: Požar zahvatio pet brodica, jedna osoba s opeklinama prevezena u bolnicu
04.09.2023.
u 09:12
Požar je zahvatio pet brodica na Malom Lošnju dužine oko šest metara od kojih su tri izgorjele u potpunosti. Jedna osoba je ozlijeđena
Pogledaj originalni članak

Kako je izvijestila Hrvatska vatrogasna zajednica jučer u 13:24 sati ŽVOC Rijeka zaprimio je dojavu o požaru brodica na Malom Lošinju. Požar je zahvatio pet brodica dužine oko šest metara od kojih su tri izgorjele u potpunosti. Jedna osoba je ozlijeđena, zadobila je opekline te je zbrinuta od strane HMS-a.

U gašenju požara sudjelovalo je šest vatrogasaca sa jednim vatrogasnim vozilom iz JVP Grada Mali Lošinj Intervencija vatrogasaca završila je u 14:23 sati.

VEZANI ČLANCI:

Državni vatrogasni operativni centar 193 nije dobio informacije o većim ili značajnijim vatrogasnim intervencijama od drugih županijskih vatrogasnih zapovjednika ili Vatrogasnih operativnih centara.

Video: Strašan požar u Johannesburgu progutao višekatnicu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Stradun
Stradun
16:27 04.09.2023.

U gradu Malom Lošinju.

AL
Alen1001
09:29 04.09.2023.

I gdje će završiti otpad, tih nekoliko tona plastike ostalog smeća? U moru - nevjerovatno zapravo kako se u Hrvatskoj odnosi prema prirodi i moru. Ovo ljeto je bio rekordan broj brodica u Jadranu - gdje god se okreneš, brodica, jahta itd. Zašto se to ne ograniči?

LE
lektor
09:28 04.09.2023.

Opet oni NA Malom Lošinju.