Sukobilo se više ljudi

Drama u Splitu: Razvaljena vrata pekare, policija našla muškarca s posjekotinama

Foto: Dalmacija Danas
Drama u Splitu: Razvaljena vrata pekare, policija našla muškarca s posjekotinama
28.11.2021.
u 07:48
Navodno je došlo do sukoba troje ljudi, no muškarac koji je završio u policijskoj postaji jedini je od aktera koji je zatečen na mjestu događaja
Pogledaj originalni članak

Prava drama odvijala se u večernjim satima u subotu u Ulici Domovinskog rata u Splitu. Sve je bilo puno policije, a stiglo je i vozilo hitne pomoći.

"Oko 22.40 sati zaprimili smo dojavu da je u Ulici Domovinskog rata došlo do sukoba. Navodno je došlo do sukoba nekoliko osoba malo dalje od pekare, a zatim je muškarac došao do pekare i razbio staklo. Unutra je bilo dvoje kupaca, ostali su unutra od straha. Policija je odmah upućena na mjesto događaja gdje su zatekli muškarca koji je imao posjekline od stakla. Odbio je liječničku pomoć te je priveden u službene prostorije. Provest ćemo mjere i radnje”, kazala je za Dalmacija Danas glasnogovornica splitske Policijske uprave Antonela Lolić.

Navodno je došlo do sukoba troje ljudi, no muškarac koji je završio u policijskoj postaji jedini je od aktera koji je zatečen na mjestu događaja. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
08:56 28.11.2021.

Grad slucaj?

MO
modovisisajteMaraschino
08:59 28.11.2021.

tražio "bilo"?

DU
Deleted user
12:24 28.11.2021.

Želio bih pozdraviti glasnogovornicu te ukazati joj kako taj objekt ,u Splitu znan kao Prerada, nije pekara no pekarnica. Pekarnica.