KAKAV NEUGODNJAK!

Drama u dućanu s vjenčanicama: Mlada došla s budućim šogorom, pa završili uhićeni

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
08.09.2022.
u 10:08
Mlada i njezin budući šogor stigli su iz Belgije u u Duisburg u utorak poslijepodne kako bi preuzeli haljinu koja je posebno izrađena za 26-godišnjakinju.
Pogledaj originalni članak

Biranje vjenčanice je za mnoge mlade važan trenutak, jer upravo će ta haljina biti jedna od ključnih aspekata svadbe. No, kaos koji se dogodio prilikom isprobavanja vjenčanice četvrti Marxloh u Duisburgu u Njemačkoj završio je s kaznenom prijavom.

Budući da se budućoj mladi (26) nije svidjela haljina šivana za nju, ona je uzela drugu i htjela je ukrasti iz trgovine za vjenčanice. Njezin budući šogor (24), koji je bio u njenom društvu, pretukao je vlasnika trgovine, piše Fenix-magazin.

Mlada i njezin budući šogor stigli su iz Belgije u u Duisburg u utorak poslijepodne kako bi preuzeli haljinu koja je posebno izrađena za 26-godišnjakinju. Budući da vjenčanica nije odgovarala ženinu ukusu, vlasnik trgovine ponudio joj je drugu.

Njemački mediji pišu kako je mladenka isprobala haljinu i s njom istrčala na ulicu. Njezin šogor krenuo je za njom i zaključao vrata trgovine, blokirajući izlaz zaposlenicima. Kada je vlasnik uspio otvoriti vrata, šogor je navodno zgrabio stupić i njime ga udario zbog čega je ovaj zadobio lakše ozlijede.

Policajci su mladenku i njenog budućeg šogora uhitili, a oni će se pojaviti pred sucem zbog razbojništva i nanošenja opasnih tjelesnih ozljeda.

VIDEO: Otvorenje islamskog centra Sisak

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.