Svladala ga policija

Drama u S. Brodu: Mladić se polugol popeo na krov kuće i vikao da nikud ne ide

Foto: brodportal.hr
Mladić se popeo na krov
Foto: Screenshot
09.04.2018.
u 16:47
Kako pričaju susjedi, drama se odvijala u kući iz koje su često odjekivale svađe, a navodno je mladić (25) koji živi u kući sklon alkoholu i drogi.
Pogledaj originalni članak

U Ulici Eugena Kvaternika u Slavonskom Brodu danas u poslijepodnevnim satima policija je zatvorila promet za sva vozila i pješake. U blizini su se okupili brojni susjedi. Neki od policijskih službenika bili su u pancirkama, prolaznike su upozoravali da ne prilaze. Da se odvijala prava drama, potvrdili su i u policiji.

– Jedan građanin zatvorio seu kuću, djelatnici policije izišli su na teren. Zbog mjera predostrožnosti osigurali su cijelo područje te se utvrđuju okolnosti događaja – rekao je Stjepan Kukura, policijski službenik za odnose s javnošću PU Brodsko-posavskoj.

Osim policije, na teren su izašli i vatrogasci te hitna pomoć. U jednom trenutku mladić se polugol popeo na krov kuće i počeo vikati da nikamo ne ide. Kako smo neslužbeno doznali, policija ga je na kraju ipak uspjela svladati i odvesti. Mladić navodno ima psihičkih problema.

Kako pričaju susjedi, drama se odvijala u kući iz koje su često odjekivale svađe, a navodno je mladić (25) koji živi u kući sklon alkoholu i drogi. Sve je navodno započelo nakon što se mladić posvađao s roditeljima.

– Mladićeva majka odvedena je na ispitivanje nakon što se posvađala sa svojim 25-godišnjim sinom. On je nakon svađe počeo mahati pištoljem, a kad su mu ga oduzeli, pobjegao je u kuću – ispričao je jedan susjed.

Prema neslužbenim informacijama, policija je mladića svladala u dvorištu i oduzela mu pištolj kojim je mahao, ali on je potom otrčao i zabarikadirao se u kuću. Kako doznajemo, policija je iz kuće uspjela izvući mladićevu majku koja se prvo opirala, a potom je, prema pričama očevidaca, odvezena policijskim vozilom, vjerojatno na ispitivanje. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
17:09 09.04.2018.

Napio se zagađene vode i nadisao smrdljivog zraka pa poludio.

VL
vlada1
17:09 09.04.2018.

ja ne gren, ja ne gren, ja nikamo ne gren....

ZV
Zvolen3
16:54 09.04.2018.

Institucije rade svoj posao - pustite ga ujutro da nekoga likvidira !?