Radovi u tijeku

Drama u zadarskom azilu: 'Bageri uništavaju stabla, a psi su izbezumljeni'

Foto: Facebook
Zadarski azil
Foto: Facebook
Zadarski azil
Foto: Facebook
Zadarski azil
22.09.2021.
u 13:21
Nismo imale vremena ni premjestiti pse koji su nadomak bagerima. Ne žele nam dati odgovore što se radi ni što se događa, na naša pitanja dobivamo bezobrazne odgovore. Je li ovo način? - poručuju iz azila.
Pogledaj originalni članak

Djelatnici zadarskog azila za pse požalili su se na svom Facebook profilu zbog građevinskih radova koji su počeli u neposrednoj blizini azila. Istaknuli su kako su psi uplašeni te da ne znaju kakva će biti sudbina azila.

Evo što su naveli u objavi:

- Nakon jučerašnjeg gubitka Lea, danas se 100 pasa boji za svoj život! Od ranog jutra bageri kidaju stabla, tlo se trese, a psi izbezumljeno trče po boxu, pokušavajući naći siguran kutak od ove buke! Došli su nenajavljeno, bez ikavog upozorenja da će se događati radovi, cik do azila! Lome se stabla na pola metra od azilske žice!

Nismo imale vremena ni premjestiti pse koji su nadomak bagerima. Ne žele nam dati odgovore što se radi ni što se događa, na naša pitanja dobivamo bezobrazne odgovore. Je li ovo način? Što će se dogoditi s našim azilom za koji smo se zadnje dvije godine mukotrpno borile da bi izgledao ovako kako izgleda danas, a ponosno kažem da imamo najljepši azil u Hrvatskoj! Zar će sve nestati? Gdje ćemo sa sto pasa? - napisali su iz Zadarskog azila te objavili nekoliko videa u kojima se vidi izvođenje radova.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ST
Startrack
13:50 22.09.2021.

Tipicne balkanske sirovine. Hiljadu puta sam dosao na neke projekte i uvjek sam imao respekt za susjedstvo. Balkanskom tezaku sa Iquom paradajza toje nepojmljivo.

ZO
Zoran
20:17 22.09.2021.

Vodite ih kući