UHIĆEN PREVARANTSKI PAR

Državljaninu Srbije stavili nešto u piće, polegli ga na tlo pa ga pokrali

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Zbog uvođenja propusnica na Glavnom kolodvoru manje putnika nego inače
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Zbog uvođenja propusnica na Glavnom kolodvoru manje putnika nego inače
17.08.2021.
u 09:59
Dali su mu da pije alkohol, da bi potom iskoristili njegovu kratku odsutnost kako bi mu u stavili zasad nepoznato opojno sredstvo
Pogledaj originalni članak

Muškarac (55) i žena (25)  sumnjiče se za tešku krađu i iskorištavanje bespomoćne osobe.

Kako je priopćila zagrebačka policija, njih se dvoje sumnjiče da su se 15. kolovoza u 3.15  na prostoru Glavnog željezničkog kolodvora na Trgu kralja Tomislava družili s oštećenim državljaninom Srbije.

Dali su mu da pije alkohol, da bi potom iskoristili njegovu kratku odsutnost kako bi mu u stavili zasad nepoznato opojno sredstvo koje je on po povratku s pićem i popio. U policiji kažu da su tako državljanina Srbije doveli u bespomoćno stanje nakon čega su ga odveli do željezničkog perona, gdje su ga polegli na tlo, da bi mu potom otuđili torbicu, mobitel, osobne dokumente, kartice i novac.

Oštetili su ga za 10.500 kuna.

VIDEO Vatrogasac na rukama do bolnice držao šestomjesečnu bebu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
modovisisajteMaraschino
18:24 17.08.2021.

da nije opet aktivan onaj transvetit T.G. koji je operirao na taj način, preko oglasnika dogovori spoj i onda stavi omamljujuće sredstvo u kavu, bilo to i u Provjerenom