u zagrljaju drugog

Dva tjedna prije vjenčanja ostavila francuskog predsjednika

Foto: Simone Comi/Milestone Media/PIXSELL
julie gayet
Foto: Charles Guerin-Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL
julie gayet
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Francois Hollande
08.08.2014.
u 09:38
Francuski mediji nagađaju kako je za prekid veze Francoisa Hollandea i Julie Gayet zaslužna sama glumica jer nikad nije bila tretirana kao prva dama
Pogledaj originalni članak

Samo dva tjedna prije vjenčanja, navodno zakazanog za 12. kolovoza, koji pada na rođendan francuskog predsjednika Françoisa Hollandea, njegova buduća mlada, glumica Julie Gayet, viđena je u zagrljaju drugog muškarca.

Gayet je bila ljubavnica francuskog predsjednika dok je on bio u dugogodišnjoj vezi s Valerie Trierweiler. Nakon što je početkom godine čitava priča dospjela u javnost, par se držao povučeno.

Na fotografijama tabloida Voici Gayet je snimljena s odvjetnikom Pierreom Puybassetom kako se odmara na Korzici, gdje je provela pet dana. Za to vrijeme, Hollande je desetodnevni odmor proveo u jednoj od palača Versaillesa, ljetnoj rezidenciji francuskih predsjednika i premijera.

Francuski mediji nagađaju kako je za prekid kriva upravo Gayet jer nikad nije bila tretirana kao prva dama, nije ga pratila na večerama, niti se uselila u Elizejsku palaču.

Sam Hollande nikad nije bio zainteresiran za instituciju braka, iako je dobio četvero djece s bivšom partnericom Segolene Royal, koju je dugo godina varao s Trierweiler.

Francuski komentatori ovaj prekid smatraju dobrim znakom jer Francuzi odavno nisu zadovoljni njegovim radom pa će se sad Hollande konačno moći okrenuti politici.

>>Hollandeova bivša o prijevari: Bilo je kao da sam pala s nebodera

>>U ljubiću francuskog predsjednika muža zamjenjuje ljubavnik, a ženu priležnica

>>Nakon afere s glumicom, Hollande potvrdio razlaz od prve dame

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RT
rtiduti
00:11 09.08.2014.

Čovjek koji vara vlastitu suprugu koja mu je rodila četvero djece zbilja ima sve moralne preduvjete da bude predsjednik države.

Avatar Piktor-
Piktor-
17:18 08.08.2014.

Francuzerska posla :-)