PROMO

Dvanaesti Web Summer Camp u Opatiji – konferencija na koju se većina polaznika vraća godinama

Web Summer Camp
Web Summer Camp
Web Summer Camp
Web Summer Camp
Web Summer Camp
27.06.2024.
u 10:34
Pogledaj originalni članak

Dvanaesti Web Summer Camp ove godine dovodi više od 40 predavača iz Europe. Od 4. do 6. srpnja u Hotelu Ambasador okupit će developere, dizajnere te osnivače i menadžere tvrtki koje pružaju digitalne usluge.

Iz Netgena, domaće IT tvrtke koja od 2012. godine organizira ovu, po broju međunarodnih web predavača jedinstvenu konferenciju u Hrvatskoj, navode da su i ove godine prva dva dana programa Web Summer Campa posvećena radionicama u pet trackova (UX, Javascript, PHP, Symfony i Business), a treći predavanjima u konferencijskom dijelu.

“Osim praktičnih radionica po kojima je Web Summer Camp prepoznatljiv u zajednici web stručnjaka, posebno se veselimo što i ove godine organiziramo Founders day u sklopu Business tracka. Riječ je o jedinstvenom programu za osnivače i menadžere tvrtki koje pružaju digitalne usluge. Interaktivan format i ograničena veličina grupe omogućavaju direktnu razmjenu iskustava o temama poput učinkovitog B2B marketinga i prodaje, strategija rasta tvrtke ili čak prodaje poslovanja u pravo vrijeme i na pravi način,” objašnjava Ivo Lukač, Netgenov suosnivač i direktor.

Web Summer Camp

Radionice će u prva dva dana biti održane u pet trackova: UX, Javascript, PHP, Symfony i Business, tijekom kojih će predavanja održati Ben Lee, Robert Craven i Paul Dragoonis iz Velike Britanije, Nicolas Grekas iz Francuske, Vlatka Šipoš i Elvis Mehmedović iz Hrvatske te brojni drugi. Konferencijski dio trećeg dana ponudit će predavanja koja će održati Eleftheria Batsou, Steven Pamberton, Noz Urbina, Stephanie Stimac te drugi.

Web Summer Camp

Nakon radionica i predavanja vodećih web stručnjaka, više od 90% polaznika dosadašnjih konferencija ističe da stječu iskustvo koje mogu odmah koristiti u svom poslu, a kao dodatnu korist navode i izravno umrežavanje te razmjenu iskustva s kolegama. U prilog kvaliteti Web Summer Campa govori i činjenica da više od 50% polaznika dolazi na ovu konferenciju više godina zaredom.

Jednako kao i publika, i sponzori prepoznaju vrijednost Web Summer Campa pa su i ove godine zlatni sponzori ponovno FactoryPimcoreFour of Them i Netgen Switzerland.

Web Summer Camp

Ulaznice za Web Summer Camp se mogu nabaviti za njegova sva tri dana ili samo za zadnji dan – konferencijski dio koji se održava u subotu, 6. srpnja. Netgen omogućuje popust svim tvrtkama koje istovremeno kupe ulaznice za Web Summer Camp za barem troje svojih zaposlenika.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr