Dvaput pobjegao policiji u Makarskoj

29.06.2009.
u 21:01
Pogledaj originalni članak

Ante Erkapić (32) iz Metkovića pobjegao je u subotu poslijepodne iz makarske policijske postaje gdje je bio zadržan nakon uhićenja zbog vožnje u pijanom stanju i prijetnji policajcima kad ga je patrola zaustavila tijekom rutinske kontrole. Zaustavljen je oko 4 sata ujutro u Gradcu, vozio je fiat sa 1,18 promila alkohola u krvi, a kad su mu policajci rekli da je isključen iz prometa te da mu se oduzima vozačka dozvola, podivljao je i počeo ih vrijeđati.

– Šta ćete vi meni oduzimati vozačku, svi ste nepismeni, imate osam razreda osnovne škole. Sutra ću dovesti svjedoka koji će potvrditi da ste tražili novac, ostat ćete bez posla – bjesnio je Erkapić, inače otprije policiji poznat po mnogobrojnim prometnim prekršajima. Zatim je uzeo dokumente, ušao u vozilo i pobjegao.

Uhićen je i priveden, no oko 17.30 sati uspio je pobjeći iz prostorije za zadržavanje jer donji zasun nije bio spušten te je bilo dovoljno provući ruku, otvoriti gornju bravu i išetati se iz policijske postaje. Vratio se nakon tri sata u pratnji odvjetnice, a zbog ovog je događaja protiv voditelja smjene u makarskoj policijskoj postaji pokrenut stegovni postupak.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr