vukovar

Dvojezične ploče ponovno meta napada

Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
Dvojezične ploče ponovno meta napada
23.01.2014.
u 11:45
Jedna je otuđena, a dvije su oštećene i jedna poprskana sprejom
Pogledaj originalni članak

Tijekom protekle noći postavljene dvojezične ploče na državne institucije u Vukovaru ponovno su bile meta napada.

Ukupno su što oštećene što otuđene ukupno četiri postavljene dvojezične ploče.  Nedavno ponovno postavljena dvojezična ploča na zgradi za Centra za socijalnu skrb je otuđena dok su dvije ploče, i to one na zgradi Carinske uprave i Zavoda za mirovinsko osiguranje, dijelom oštećene prilikom pokušaja skidanja.

Po prvi put meta napada bila je i dvojezična ploča postavljena na zgradi sjedišta SDSS-a. Ona je poprskana sprejem.

Iz policije navode da se vrši kriminalistička istraga s ciljem da se pronađe počinitelj, ili više njih, koji su sudjelovali u oštećenjima i otuđenju dvojezičnih ploča. 

>> Oštetili ili ukrali šest ćiriličnih ploča u Vukovaru

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

KR
krka
11:57 23.01.2014.

Ovo je najbitnije da policija vrši izvide i traži krivce! Potpuno je nebitno da silovatelji žena, nesrpkinja slobodno šeću "slučajnom državo" , smijuči im se u obraz!!! No pošto je, pišete, jedna ploča otuđena, predlažem svekoliki pretres čitavoga grada, ako se ne pronađe, onda i čitave županije!!!

BO
boris
11:56 23.01.2014.

baš su ružne te ploče

DU
Deleted user
12:43 23.01.2014.

Nažalost provokacija odnarođene vlasti i političara srpske manjine, sa ćiriličnim pločama ne prestaje.Suosjećam se sa ljudima bez vjere,doma i nacije,...