Sukob Buzećana

Dvojica se potukla zbog krpene lutke i pala u odvodni kanal

Foto: Duško Marušić/Pixsell
Dvojica se potukla zbog krpene lutke i pala u odvodni kanal
31.01.2012.
u 12:40
Obojica su lakše ozlijeđena, a protiv njih će biti podnesen optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira
Pogledaj originalni članak

Dvojica mještana Ugrina kraj Buzeta, 51-godišnjak i 27-godišnjak, lakše su ozlijeđeni u sukobu koji je među njima izbio u ponedjeljak navečer zbog postavljanja Pusta, krpene lutke "koja je kriva za sve", za nadolazeće maškare.

Kako je ustanovila policija, jučer oko 19 sati na raskrižju lokalne ceste s naseljima Milini i Ugrini, gdje su na rasvjetni stup postavljali Pusta dvojac se posvađao, a potom i potukao. Nakon što je stariji muškarac odgurnuo mlađeg, ovaj ga je udario šakom u glavu, a potom su obojica izgubila ravnotežu i pala u odvodni kanal.

Obojica su lakše ozlijeđeni, a zbog remećenja javnog reda i mira protiv njih će biti podnesen optužni prijedlog.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MI
mica1111
12:48 31.01.2012.

..e,dakle...zbog ove bi se lutke možda posvađale žene,ali muškarci...:))))

VI
vidimškoj
12:58 31.01.2012.

Ajde novinaru,ne virujen baš da su bili bez goriva u tintarama.

MC
Mort Cinder
10:17 01.02.2012.

a budalaaaaaaa .....