priznao krivnju

Ekonomski problemi: Talijan zavezao i opljačkao svoju baku

Foto: AFP
Ekonomski problemi: Talijan zavezao i opljačkao svoju baku
14.11.2012.
u 18:45
Talijanska policija danas je u Napulju uhitila 36-godišnjeg muškarca za kojeg se sumnja da je zavezao i opljačkao vlastitu baku staru 87 godina
Pogledaj originalni članak

Talijanska policija danas je u Napulju uhitila 36-godišnjeg muškarca za kojeg se sumnja da je zavezao i opljačkao vlastitu baku staru 87 godina, piše ANSA.

Policija je izvijestila da je Vincenzo Mascolo ušao u dom starije žene s kapom na glavi i šalom koji mu je prekrivao lice. Nakon što je zavezao baku, ispraznio je ladice i ormare te uzeo vrijedne predmete te 400 eura.

Bakina izjava u bolnici pomogla je policiji u otkriću da je lopov njezin unuk. Policija mu je pregledala dom i pronašla ukradene stvari i novac. Mascolo je potom priznao svoju krivnju te kao motiv za krađu naveo "ekonomske probleme".

>>Ostavljeni muškarac ubio djecu i pokušao počiniti samoubojstvo

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.