Osječki poduzetnik Boro Ivković:

Ercegovac je na svoju ruku pokušao utjecati na presudu

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Ercegovac je na svoju ruku pokušao utjecati na presudu
10.11.2013.
u 12:23
Ercegovac je, sumnjiči ga USKOK, tražio od tužitelja Milivojevića da intervenira na Županijskom sudu u Osijeku kako bi se prihvatile njegova i Ivkovićeva žalba na presudu zbog prijetnji smrću i protupravnog zatvaranja
Pogledaj originalni članak

Sve što je napravio, učinio je na svoju ruku, nemam nikakve veze s time. Iako mi je kum, ni ne razgovaramo još od suđenja – ističe osječki poduzetnik Boro Ivković (51). Ograđuje se tako od Zdravka Ercegovca (47) zvanog Psiho, uhićenog nedavno zajedno s osječkim tužiteljem Vojislavom Milivojevićem i policajcem Danielom Milasom.  

Ercegovac je, sumnjiči ga USKOK, tražio od tužitelja Milivojevića da intervenira na Županijskom sudu u Osijeku kako bi se prihvatile njegova i Ivkovićeva žalba na presudu zbog prijetnji smrću i protupravnog zatvaranja.  

- U policiji i tužiteljstvu nemam prijatelje, nego samo neprijatelje koji mi ne žele dobro – dodaje on. Ivković, inače, ni nije na popisu osumnjičenih u ovom slučaju.

Ercegovac je, naime, proljetos nepravomoćno osuđen na 18, a Ivković na 12 mjeseci zatvora. Ogorčen što je provaljeno u stan njegove pokojne supruge, Boro Ivković odlučio je lani provesti vlastitu istragu. S prijateljem Ercegovcem upao je u stan na Vijencu Ivana Meštrovića u Osijeku. Zatekli su petoricu mladića, od kojih su četvorica bila maloljetna. "Postrojili" su ih i pozvali na odgovornost.

- Živim normalno, imam troje djece. Pogriješio sam što sam lani postupio tako ishitreno, ali nosile su me emocije. Provala se dogodila tek dva-tri mjeseca nakon smrti moje bivše supruge. Razmišljao sam stalno što bi se dogodilo da su ti lopovi u stanu zatekli moga sina – kaže Ivković.

Presuda je, dodaje, ukinuta pa ih čeka novno suđenje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.