Kolumna

Europa više nikad neće biti ista, maske su pale na Balkanu

Foto: Milos Miskov
Europa više nikad neće biti ista, maske su pale na Balkanu
22.03.2022.
u 17:49
Koliko je njemačka, ali i općenito zapadna politika bila prozirna, nije samo vidljivo u tome koliko su Putin i njegove namjere bili potpuno pogrešno procijenjeni, nego i kad je riječ o utjecaju Rusije na Balkanu. Evo, sad ruski veleposlanik u Bosni i Hercegovini Igor Kalabuhov javno i otvoreno prijeti svim državama koje Rusija drži kao neprijatelje. U normalnoj zemlji takav bi diplomat bio brzo protjeran.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 16

DU
Deleted user
17:58 22.03.2022.

Nijemci i austrijanci su i dalje uteg EU jer su prokleto proračunati i ne žele izgubiti ekonomski primat. Stvari su se pomakle ovih dana u pozitivu ali još uvijek su kruti u razmišljanjima. Rat treba okončati što prije a oni i dalje ne razumiju Rusiju. Rusija razumije batine i ništa drugo ! Zato dragi nijemci i austrijanci, probudite se i pokrenite se u pravome smijeru.....Poljaci su u pravu jer su živjeli pod Ruskom čižmom, treba zatvoriti svu trgovinu sa Rusijom ! Odmah!

KR
Kreso1969
18:38 22.03.2022.

Stara MUTTI koja je toliko dizana u nebesa je glavni krivac za rat u Ukrajini. Tovila je Staljina preko plinskog biznisa i sjevernog toka 2.paralelno s tim i Vucka usrbiju , stvarajuci pretpostavke za pojacani utjecaj Rusije na balkanu. Sad se to rasplinulo i treba ih dovesti u okvire koji im pristaju. Plenkovicu svaka cast.

ED
edgar2
18:24 22.03.2022.

Za EU će ovaj "razvod" od Rusije biti poprilično neugodan, dok će za Rusiju biti katastrofalan....EU je Rusiji "guska koja nosi zlatna jaja"....