Vrhunac kampanje

Evo kakvi su vaši dojmovi o predsjedničkim kandidatima!

Foto: Pixsell
Evo kakvi su vaši dojmovi o predsjedničkim kandidatima!
22.12.2014.
u 11:24
Svi kandidati su dobili i pohvale i pokude za svoju kampanju
Pogledaj originalni članak

U prvom dijelu VL Inicijative pitali smo vas tko je od predsjedničkih kandidata imao najimpresivniji start u kampanju.

Naravno, svi kandidati su dobili i pohvale i pokude za svoju kampanju, a ovo su neki od vaših komentara:  

"Po svemu što sam do sada vidio Kolinda (Grabar Kitarović, nap. a) je najkonkretnije krenula u kampanju. Vizualni identitet koji je vješto i lako stvorila oko sebe je očito dominantan", napisao je komentator pavaosg.

"Definitivno je start Ive Josipovića bio najupečatljiviji, time je ujedno pokazao u kojem bi smjeru nastavio ukoliko bi ponovno dobio izbore. Smatram da je Kolinda najbolji kandidat, obzirom na njeno iskustvo u unutarnjim i vanjskim poslovima, velikom broju poznanstava u inozemstvu te stupnju obrazovanja i stručnosti", piše Evaluna0309.

Sinčić jedini djelovao svježe

"Najimpresivniji start imao je (Ivan Vilibor, nap. a) Sinčić, prije svega zato što su svi drugi kandidati već mjesecima u kampanji i on je jedini djelovao svježe. Drugo, zato što su neki njegovi stavovi zaista novost (na temu ovrha i deložacija i drugi) i zato što kao mlad čovjek ostavlja dojam neiskvarenosti i iskrenosti, koje ostali kandidati, iskusni politički lisci premazani svim mastima i s nizom floskula u retorici, jednostavno nemaju", napisao je abakus.

"Obzirom na prijepore u našem društvu (ne emocije da smo bolje živjeli, bila su druga vremena ....) Josipović je odabrao lošu startnu poziciju - Trg maršala Tita uz nekakvu mlaku retoriku, od tu sam krenuo u školu, fakultet, tu sam radio...... Prosječan građanin je to povezao s njegovom izjavom "kapom petokrakom". Po meni Kolindin polazak u kampanju iz rodnog Grobnika nije interesantan za cijelu Hrvatsku, pa je po meni najbolji, najimpresivniji start imao (Milan, nap. a.) Kujundžić, iz Vukovara - simbola grada u kojem i tolike godine nakon rata i sve što su Vukovarci prošli na braniku domovine, sve nije sjelo na svoje mjesto i trebati će puno truda znanja i umijeća da se to dogodi", napisala je osica.

"Nema pravog kandidata"

"Depresivno je kada je čovjeku dužnost birati, a nema pravog kandidata", zaključio je istri. S tim se slaže i komentator VolimHrvatsku koji je napisao da ga "ni jedan kandidat nije impresionirao". Sve komentare pročitajte OVDJE

U trećem dijelu ove VL Inicijative stručnjaci će komentirati televizijska sučeljavanja predsjedničkih kandidata.

>>Tko je ostavio najbolji dojam u TV debati?

>>Josipović: U ratu sam 'vadio' naše zarobljenike iz srpskih logora

>>Kujundžić pokazao da pomno prati ankete i da nije dobro primio posljednju

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

Avatar CleanConscience
CleanConscience
11:48 22.12.2014.

Iz svega viđenog, moj zaključak je da samo gospođa Kolinda Grabar Kitarović zaslužuje postati novom predsjednicom Hrvatske.

BH
bijela_hrvatska
13:02 22.12.2014.

Nema se tu što misliti ! Članica smo EU i NATO-a. Vrijeme je da toga postanemo svijesni i uperimo oči na zapad, a ne u neki nepostojeći "yu-region" ili, kao što bi neki htjeli, u "majčicu" Rusiju, s kojom EU i NATO imaju ozbiljan problem. Dok nije bila okrenuta prema zapadu, Hrvatska je uvijek propadala, na sve moguće načine, pa i biološki. A imamo predsjedničkog kandidata koji je pomoćnik glavnog tajnika NATO-saveza ! U čemu je problem, ljudi ? Ovo je prilika ! Svi na izbore !

FR
Francheska
13:16 22.12.2014.

Kolinda uvjerljivo najbolja!