Drugo dijete para

Fani Horvat trudna, Kerum očekuje četvrto dijete?

Foto: Pixsell
Fani Horvat trudna, Kerum očekuje četvrto dijete?
22.02.2012.
u 16:03
Splitski gradonačelnik i saborski zastupnik Željko Kerum čeka četvrto dijete
Pogledaj originalni članak

Fani Horvat je, izgleda, opet trudna, a splitski gradonačelnik i saborski zastupnik Željko Kerum dobit će četvrto dijete. Na mobitel se nije javljao, a njegovi najbliži prijatelji i suradnici, po svemu sudeći, o radosnoj vijesti nisu znali ništa. No, ta informacija nikoga nije iznenadila.

Fani i Kerum već imaju sinčića Franu, kojemu će uskoro biti dvije godine, a splitski gradonačelnik pred svojim sugrađanima pokazao se kao brižan otac. Izvodi Franu u šetnju Marmontovom i rivom, kupuje mu balone, a vikendom ih se sve troje može vidjeti ispred kafića Ćakula na rivi, čija je vlasnica upravo Fani Horvat.

Kerumova mlada družica, zbog koje je ostavio suprugu Ankicu s kojom ima dvoje odrasle djece, nikada nije istupila u javnosti, dok je splitski gradonačelnik svoj razvod najavio na TV Dalmaciji, koja je jedno od njegovih mnogobrojnih poduzeća. I dok se na splitskim ulicama svakih 15-ak dana "iz dobro upućenih izvora" počnu širiti priče o turbulentnoj vezi Keruma i Fani, njegovim noćnim izlascima i njezinim zabranama pa i ucjenama, par se odlučio na širenje obitelji. Kerumov 21-godišnji sin Joško priprema se za preuzimanje dijela očeva poslovnog carstva, a dvije godine mlađa kći Neva studira u Zagrebu, ekonomiju, koju je završio i njezin brat.

LEGENDARNA ZNANSTVENICA

Osmislila je proizvod koji je proslavio Hrvatsku, a živjela je skromno i samozatajno

Posljednje godine života provela je u koprivničkom domu umirovljenika, a skromno i samozatajno, kako je živjela, tako nas je i napustila u ljeto 2008. godine, u 89. godini života. Dobitnica je mnogih priznanja, od kojih se posebno može izdvojiti visoko odličje predsjednika Republike Hrvatske – Red Danice s likom Nikole Tesle, Zlatna kuna za životno djelo Hrvatske gospodarske komore te spomenica Podravke za životno djelo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

KU
kukuriku
17:59 22.02.2012.

..kako ljudima nije jasno, da Kerum funkcijonira -\"tutta forza\"??...a tek kada napravi oni Kriz´na Marjanu..., to cé tek biti \"pun pogodak-Bingo \"!!

CA
cro.army
18:00 22.02.2012.

Upri Žele.... ;)))

OS
osica
17:22 22.02.2012.

ma baš me briga