gole aktivistice

Femenice napale bivšeg premijera: "Basta, Berlusconi!"

Foto: Reuters/PIXSELL
Femenice napale bivšeg premijera: "Basta, Berlusconi!"
24.02.2013.
u 18:04
Djevojke obnaženih grudi napale su Silvija Berlusconija na biračkom mjestu u Milanu
Pogledaj originalni članak

Obnažene djevojke iz aktivističke skupine Femen organizirale su novi prosvjed, a ovaj im se put na meti našao kontroverzni bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi. Djevojke obnaženih grudi napale su ga na biračkom mjestu u Milanu, dok je glasovao na parlementarnim izborima, vičući \"Basta, Berlusconi\" (\"Dosta, Berlusconi\"). Iste su riječi ispisale po svojim tijelima.

Osiguranje ih je vrlo brzo udaljilo od Berlusconija, kojemu se sudi zbog seksualnog odnosa s maloljetnom prostitutkom. Djevojke su vrištale dok su ih je osiguranje naguravalo u policijske kombije, što su neki od prolaznika dočekali pljeskom.

>> \"Silvio Berlusconi je prekršio izbornu šutnju i izrekao laž!\"

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
06:34 25.02.2013.

Samo ih pustiti još koji put da "izraze nezadovoljstvo nečim na ovaj način" i biti će naporne i najvećim liberalima. Cure,inače,vole pokazati čime raspolažu...Slažem se,najvažnije je pitanje tko ih financira.

Avatar Vuglec
Vuglec
07:48 25.02.2013.

Naše militantne feministice tvrde da žene nikada ne lažu i ne mogu biti nasilne i uz ovakve izjave financiraju se novcem poreznih obveznika. Ove gore nasilne feministice u potpunosti demantiraju teze da feminizam nije nasilan. Vrijeme je da se ove kod nas prestanu financirati novcem poreznih obveznika.